Keystone logo
Temple University College of Engineering

Temple University College of Engineering

Temple University College of Engineering

Invoering

Technische kansen

Temple University's College of Engineering biedt studenten al meer dan 50 jaar kwalitatief en betaalbaar technisch onderwijs. Onze gerenommeerde faculteiten lopen voorop in onderzoek, publiceren in tal van peer-reviewed tijdschriften en ontvangen subsidies van prestigieuze financieringsbronnen zoals het Amerikaanse leger, de National Science Foundation, de National Institutes of Health en verschillende particuliere financieringsbronnen. Het college bevindt zich op de hoofdcampus van Temple University in Philadelphia, een stad in de voorhoede van wetenschap en technologie. Temple University-studenten profiteren van het feit dat ze deel uitmaken van een van de grootste, meest diverse en uitgebreide openbare onderzoeksinstellingen in de Verenigde Staten.

Onze flexibele masterprogramma's stellen studenten in staat hun opleiding af te stemmen op hun academische en professionele interesses, en bieden samenwerkingsmogelijkheden met elke afdeling van het College of Engineering en andere Temple-scholen en -hogescholen zoals het College of Science and Technology, het College of Public Health, de Fox School of Business en de Katz School of Medicine.

121071_COE-Building-27.jpg

121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

Dean's bericht

Het is met enorme trots dat ik als decaan van het College of Engineering diende in deze tijd van voortdurende groei en kansen voor het College en onze studenten.

Naast het stijgen van de ranglijst bouwt het College voort op onze reputatie van het bieden van geweldig onderwijs door middel van facultair onderzoek, ervaringsleren, ons groeiend alumninetwerk en innovatieve Senior Design-projecten. Van miniatuurtechnologieën voor medische hulpmiddelen tot explosie in de ionosfeer of het zorgen voor onze eigen planeet hier thuis, Temple-ingenieurs zijn echt de architecten van de toekomst.

Opmerkelijke dingen gebeuren elke dag in en rond ons gebouw aan Norris Street. De buitenwereld vraagt altijd om meer ingenieurs en we zullen ervoor blijven zorgen dat onze uilen niet alleen in die wereld kunnen stappen, maar deze ook kunnen leiden.

Ik kijk ernaar uit om dit college te blijven dienen en versterken terwijl we ons traject van geweldige prestaties voortzetten. We hopen dat je met ons meedoet.

Keya Sadeghipour

decaan

Temple College of Engineering

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Philadelphia

    1947 N. 12TH STREET, , Philadelphia

Vragen