Keystone logo
Technion International

Technion International

Technion International

Invoering

Technion – Israel Institute of Technology is een vooraanstaand centrum voor wetenschap, technologie en toegepast onderzoek, en een van de toonaangevende universiteiten voor wetenschap en techniek ter wereld. Technion is een openbare universiteit, opgericht in 1912, het is de oudste universiteit in Israël. De Technion-campus bevindt zich op de berg Karmel in Haifa, met uitzicht op de Middellandse Zee.

De universiteit biedt unieke wetenschappelijke en technische bachelor- en masterprogramma's die in het Engels worden gegeven. De universiteit biedt unieke wetenschappelijke en technische bachelor- en masterprogramma's die in het Engels worden gegeven. Het instituut is gerangschikt als 1e universiteit in Europa voor kunstmatige intelligentie (CS Rankings) en als 8e universiteit ter wereld voor het voortbrengen van Nobelprijswinnaars.

Technion is een belangrijke bron van innovatie en denkkracht die de economie aandrijft. De afgestudeerden van Technion vertegenwoordigen 70 procent van Israëls hightech personeelsbestand. Ze vestigden de industriële infrastructuur van Israël, versterkten zijn technologische defensiecapaciteiten en pionierden met zijn op technologie gebaseerde ondernemingen. Deze verdienden de reputatie van het land als de "Startup Nation" van de wereld. Technion is gevestigd op een moderne campus en is de thuisbasis van een prominente faculteit, waaronder drie recente Nobelprijswinnaars, en een lange lijst van opmerkelijke alumni, waaronder ingenieurs, wetenschappers, artsen, professoren en ondernemers. Het instituut is ook erkend als een van 's werelds toonaangevende ondernemersecosystemen en werd het zesde lid van de prestigieuze EuroTech Universities Alliance, een netwerk van vooraanstaande op onderzoek gebaseerde universiteiten die bekend staan om hun wetenschappelijke uitmuntendheid en levendige innovatie-ecosystemen.

Technion is gevestigd in Haifa, de derde grootste stad van Israël. Het heeft veel restaurants, stranden en culturele bezienswaardigheden, evenals een multiculturele bevolking. Haifa is ook de thuisbasis van enkele van de grootste technologiebedrijven ter wereld, waaronder Apple (het enige R&D-centrum buiten de VS), Microsoft, Amazon en meer.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/137856_137725_summerschool.jpg " alt=" 137856_137725_zomerschool.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":"","bron" :""}" />

Technion International

Technion International houdt toezicht op alle internationale academische programma's van Technion en ondersteunt zijn internationale initiatieven en academische overeenkomsten met zijn buitenlandse partners over de hele wereld (met meer dan 200 universiteiten en onderzoekskaders). Het bedient alle inkomende en momenteel ingeschreven internationale studenten aan de universiteit en bevordert hun integratie in de Technion-gemeenschap als geheel.

Ervaar Engineering Excellence en innovatief denken in het buitenland

Sluit je aan bij studenten van over de hele wereld en kies uit een breed scala aan geavanceerde engineering-, wetenschaps- en ondernemerschaps- en innovatieprogramma's. Bereid je tijdens je studie in het buitenland voor op een bruisend studentenleven, woon in moderne slaapzalen op de campus, maak gebruik van de uitstekende sportfaciliteiten van Technion, leer Hebreeuws (optioneel) en neem deel aan spannende sociale en culturele activiteiten.

Academische programma's en onderzoeksmogelijkheden in het Engels

Een verscheidenheid aan door Technion geaccrediteerde academische programma's en onderzoeksmogelijkheden die volledig in het Engels worden gegeven, wordt aangeboden in een breed scala van opwindende gebieden. Technion's unieke mix van academici van hoog niveau, interdisciplinaire attitudes en praktische leerbenadering, gefaciliteerd door eersteklas docenten en geavanceerde faciliteiten, zorgt voor leerervaringen die studenten voorbereiden om uit te blinken in hun toekomstige academische en professionele loopbaan.

One-stop-shop voor internationale studenten

Technion International zorgt voor alle internationale studentendiensten, inclusief toelating, academische administratie, huisvesting, counseling, oriëntatieprogramma's en andere hulp. Het organiseert ook culturele en sociale activiteiten, waaronder reizen in Israël, een lezingenreeks over de Israëlische cultuur en meer.

Levenslange kans

Ga met ons mee voor een onvergetelijke kans om nieuwe manieren te leren om moderne technische en wetenschappelijke problemen en uitdagingen in Israël te benaderen, rijk aan geschiedenis en vanwege zijn onmetelijke wetenschappelijke vooruitgang, en ook bekend als 's werelds "Startup Nation".

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/137855_137726_screen.jpg " alt=" 137855_137726_scherm.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":"","bron" :""}" />

Locaties

  • Haifa

    Technion - Israel Institute of Technology, 2nd floor Technion City, 3200003, Haifa

Vragen