Keystone logo
Technical University Of Gabrovo MEESTER - COMPUTER INGENIEUR
Technical University Of Gabrovo

MEESTER - COMPUTER INGENIEUR

Gabrovo, Bulgarije

Request duration

Bulgaars

Request pace

Request application deadline

Oct 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De specialiteit "Computersystemen en Technologieën" (KST) is een hit voor werkgevers en aankomende studenten in ons land. De gespecialiseerde afdeling "KST" is geaccrediteerd door het Nationaal Agentschap voor Evaluatie en Accreditatie met het hoogst mogelijke keurmerk, geldig tot 2021. haar bewezen expertise hernieuwt haar recht om les te geven in alle drie de onderwijs- en kwalificatiegraden - "bachelor", "master" en "dokter".

computersysteem 1515575250 3570534 De opleiding in de specialiteit wordt Technical University Of Gabrovo . Gedurende een kwart eeuw zijn meer dan 1.500 computeringenieurs afgestudeerd. Tegenwoordig betreden studenten ruime zalen en laboratoria, uitgerust met de modernste computerapparatuur en met snelle internettoegang. Het niveau van voorbereiding wordt op peil gehouden door het actieve werk van docenten aan internationale projecten en directe contacten met universiteiten uit Engeland, Duitsland, Roemenië, Polen, Servië, Oekraïne en anderen. Studenten met een hoofdvak in KST realiseren intensieve mobiliteit naar Europese universiteiten, zoals bachelors en masters, waar ze succesvol undergraduate- en diploma-ontwerp uitvoeren met onderzoeksthema's. Elk jaar nemen ze met hun rapporten deel aan wetenschappelijke sessies, steevast onderscheiden door de gerapporteerde resultaten.

Er is geen team van TU-Gabrovo dat heeft deelgenomen aan een nationale studentenolympiade of competitie in programmeren, wiskunde of natuurkunde, waarin studenten met een hoofdvak "KST" niet meer dan driekwart van het team vormen. Er is geen evenement waarin ons universiteitsteam geen winnaar is geweest in collectieve of individuele deelname tussen tientallen anderen in het land.

Afgestudeerden van de specialiteit "KST" hebben bij voorkeur personeel in bedrijven voor de ontwikkeling, het gebruik en het onderhoud van informatietechnologie en computerapparatuur, systemen voor geautomatiseerd ontwerp of die voor het besturen van technologische processen en machines. Ze werken op het gebied van training en certificering in computertechnologie. KST-ingenieurs worden zeer goed ontvangen in financiële en bancaire instellingen, in diensten en in de overheidsadministratie voor implementatie en onderhoud van softwareproducten en hardware, aangezien ze volledig worden gerealiseerd in alle andere gebruiksactiviteiten. van computerapparatuur en -technologieën.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master in integratie, beveiliging en vertrouwen in ingebedde systemen - MISTRE
    • Valence, Frankrijk
  • MSE in elektrische en computertechniek (parttime)
    • Baltimore, Verenigde Staten
  • Online Master of Science Computer Engineering: netwerkbeveiliging
    • Online