Keystone logo
Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Invoering

Tbilisi Open University ( TOU ) is een hoog aangeschreven instelling die bachelor-, master- en eenstaps medische programma's aanbiedt via zijn 4 scholen en meerdere opleidingen.

Bij de Open Universiteit van Tbilisi creëren we kansen voor onze studenten om het meeste uit hun studentenleven te halen - door mensen, plaatsen en programma's te bieden die hun groei, welzijn en succes ondersteunen, zowel binnen als buiten de klas.

Het nieuwe state-of-the-art gebouw en faciliteiten (science labs, vakspecifieke klaslokalen uitgerust met de nieuwste onderwijstechnologie, studentenwerkplekken, vergaderruimten en simulatielabs, bibliotheek) ondersteunen de visie van de universiteit om de leidende universiteit te zijn voor creatieve en beroepspraktijk geïnspireerd door innovatie en onderzoek.

Ons onderzoek helpt bij het oplossen van sociale, economische en zakelijke uitdagingen waarmee de wereld vandaag en in de toekomst wordt geconfronteerd. Het doel van het onderzoekscentrum aan de Open Universiteit van Tbilisi is om onze studenten en docenten onderzoeksleiderschap te bieden door voldoende ondersteuning op te bouwen en te bieden om de onderzoekscapaciteit te vergroten en onderzoekersnetwerken te ontwikkelen in de publieke en private sector, lokaal, nationaal en internationaal.

Bij de Open Universiteit van Tbilisi worden programma's ontworpen in samenwerking met werkgevers op het gebied van recht, zaken, financiën en gezondheid. Het praktijkgebaseerde leermodel stelt studenten in staat om praktijkervaring op te doen en biedt de mogelijkheid om de componenten die ze via klassikale studies hebben opgedaan onder de knie te krijgen en om te zetten in de praktijk.

In samenwerking met onze aangesloten instellingen kunnen we studenten en academici van en naar onze partneruniversiteiten over de hele wereld sturen en ontvangen om te worden aangesloten op academische programma's van hoge kwaliteit.

Locaties

  • Tbilisi

    University Street, , Tbilisi

    Vragen