Keystone logo
Taylor Business Institute

Taylor Business Institute

Taylor Business Institute

Invoering

Taylor Business Institute zal je leven veranderen

Als de op twee na grootste stad van de Verenigde Staten heeft Chicago meer dan 100 instellingen voor hoger onderwijs. Taylor Business Institute is er een van, maar met de unieke missie om de niet-traditionele student te dienen. Taylor Business Institute trots op het creëren van een cultureel gevoelige omgeving die haar studenten omhelst, een ondersteuningssysteem voor counseling dat haar studenten ondersteunt en een mentorprogramma dat haar studenten herstelt en motiveert.

Met meer dan 50 jaar geschiedenis in het centrum van Chicago, bekleedt Taylor Business Institute een unieke plaats in het educatieve landschap van Chicago. Taylor Business Institute is gelegen aan 180 N. Wabash Ave en huisvest hier een diverse populatie van studenten die op zoek zijn naar echte carrières en mogelijkheden bieden voor educatie en sociale assimilatie in de Verenigde Staten.

Waarom Taylor Business Institute ?

 • Versnelde opleidingen
 • Praktische praktijktraining
 • Persoonlijke aandacht
 • Kleine klassen
 • stages
 • Arbeidsbemiddelingsdiensten
 • Betaalbaar onderwijs - studiebeurzen en beurzen
 • mentoring
 • Professionele begeleiding
 • Ventra / Metra pass
 • Een gevarieerde leeromgeving

Geschiedenis

Opgericht in 1962, werd de secretariaats- en afwerkingsschool van Nancy Taylor opgericht om carrière-georiënteerde vrouwen te ondersteunen. In de jaren die volgden veranderde de school haar naam in Taylor Business Institute en ging over van een secretariële school naar een carrière-gerichte universiteit die studenten van over de hele wereld machtigt en ondersteunt. Deze kleine, familiebedrijf universiteit biedt een cultureel gevoelige ruimte voor studenten uit verschillende etnische en culturele achtergronden, voor volwassen studenten die terugkeren naar de universiteit en voor studenten van wie velen afkomstig zijn uit de stedelijke ervaring in Chicago en die als te weinig worden beschouwd. De universitaire studieprogramma's zijn gericht op vaardigheden op het werk en worden geleverd door professionals uit de industrie en academici die zowel theoretische presentaties als praktische trainingen combineren.

Onze missie

Taylor Business Institute bevordert hoger onderwijs dat een gevarieerde en vaak weinig bevoorrechte bevolking machtigt door het verwerven van algemeen onderwijs, professionele vaardigheden en toegepaste graden.

Onze visie

Taylor Business Institute visie van het Taylor Business Institute is om een ​​erkende leider te zijn als een instelling voor hoger onderwijs voor de opleiding en training van diverse, onderbedeelde en ondervertegenwoordigde bevolkingsgroepen.

Goals

Om de missie en visie van TBI te realiseren, hebben onze administratie en faculteit de volgende institutionele doelen vastgesteld:

 1. Om een effectief leren en leeromgeving voor studenten en docenten te creëren waar de primaire focus ligt Student Learning Outcomes.
 2. Om gekwalificeerde, cultureel gevoelige instructeurs te werven die actueel blijven in hun disciplines en filosofieën van lesgeven.
 3. Om studentendiensten aan te bieden die rekening houden met de verschillende levensstijlen van onze studenten.
 4. Om docenten en personeel te betrekken bij voortdurende institutionele beoordeling om de leerresultaten van studenten te verbeteren.
 5. Om up-to-date faciliteiten, technologie en educatieve middelen te bieden om het leren van studenten te ondersteunen.
 6. De studenten in staat stellen algemene opleidingscompetenties te beheersen, professionele vaardigheden te verwerven, toegepaste graden te behalen, professionele diploma's en een certificaat dat van cruciaal belang is voor werk en levenslang leren.
 7. Om studenten aan te moedigen deel te nemen aan Service Learning als een middel om bij te dragen aan het algemeen welzijn.
 8. Alle studenten, docenten en personeel met respect behandelen, ongeacht leeftijd, afkomst, religie, opleiding, cultuur, inkomensgroepen, seksuele geaardheid, ras en geslacht.

Kernwaarden - IDEALS

 • Integriteit
 • verscheidenheid
 • Uitmuntendheid
 • Verantwoording
 • Aan het leren
 • Service


Hoe ons te vinden

Gelegen aan 180 N Wabash Ave, op de 5e verdieping in het hart van het centrum van Chicago, en de wijk deelt met het Chicago Theatre, is het college op verschillende manieren toegankelijk.

De verschillende richtingen voor toegang tot de campus van de universiteit vindt u hieronder:

Google Maps

City Mapper

Rapid Transit Authority

Locaties

 • Chicago

  180 N Wabash Ave, , Chicago

Vragen