Keystone logo
Tampere University

Tampere University

Tampere University

Invoering

Menselijk potentieel onbeperkt.

De universiteit van Tampere is de op een na grootste onderzoeksuniversiteit van Finland. We bieden een breed scala aan programma's in het Engels op alle academische niveaus.

De Universiteit van Tampere werd begin 2019 gevormd toen twee voorheen afzonderlijke universiteiten, de Technische Universiteit van Tampere en de Universiteit van Tampere, fuseerden tot één universiteit. De Universiteit van Tampere werd voor het eerst opgericht in 1925 en de Tampere University of Technology in 1965. De Universiteit van Tampere heeft dus al tientallen jaren ervaring in het opleiden van universiteitsstudenten.

Bachelorprogramma's in het Engels

Tampere University biedt een selectie van bacheloropleidingen die volledig in het Engels worden gegeven. Als bachelorstudent krijg je onderwijs van wereldklasse in een unieke leeromgeving. Tampere University is een perfecte instelling om je universitaire opleiding te beginnen.

Meer dan 30 masterprogramma's in het Engels

De Universiteit van Tampere biedt verschillende inspirerende masteropleidingen die in het Engels worden uitgevoerd. Masterstudies aan de Universiteit van Tampere bieden je onderwijs van hoge kwaliteit en bieden je uitstekende mogelijkheden om een wereldwijd netwerk van zowel professionele als academische collega's op te bouwen, wat van onschatbare waarde is voor je toekomstige carrière.

Doctoraatsprogramma's

Ons doctoraatsonderwijs is gebaseerd op de nieuwste onderzoekskennis en nauwe samenwerking met de samenleving, de industrie en het beroepsleven. De Doctoral School en doctoraatsprogramma's bieden hoogwaardige leer- en onderzoeksmogelijkheden.

Onderzoek aan de universiteit

Het onderzoek aan de Universiteit van Tampere richt zich vooral op onderwerpen met betrekking tot technologie, gezondheid en maatschappij. In onze gemeenschap zijn talloze onderzoeksgroepen en netwerken actief die multidisciplinair en divers onderzoek uitvoeren over de grenzen van organisaties heen.

Het onderzoek van onze Centers of Excellences (CoE) varieert van gamecultuurstudies tot tumorgenetica.

Onze missies op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en innovatie zijn het handhaven van een rechtvaardige en participatieve samenleving, het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van alle lagen van de bevolking, het bouwen van efficiënte en veilige omgevingen en ervoor zorgen dat sociale verantwoordelijkheid ook wordt gerespecteerd in de onrust veroorzaakt door digitalisering en de transformatie van werk.

Blijf op de hoogte!

Wil je meer horen over toelatingen en het studentenleven aan de Universiteit Tampere? Abonneer je dan nu op op onze toelatingsnieuwsbrief voor de Universiteit Tampere!

Beurzen en financiering

Tampere University probeert haar meest verdienstelijke, goed presterende en gemotiveerde studenten te erkennen. Tampere University Scholarships Program kan worden aangevraagd voor studenten die collegegeld moeten betalen voor bachelor- en masteropleidingen die in het Engels worden aangeboden.

Lees meer over collegegeld en beurzen .

Locaties

  • Tampere

    Tampere, Finland

Opleidingen

Vragen