Keystone logo
Tampere University

Tampere University

Tampere University

Invoering

Menselijk potentieel onbeperkt.

Tampere University is de op een na grootste onderzoeksuniversiteit in Finland. We bieden een ruime keuze aan programma's in het Engels op alle academische niveaus.

Tampere University werd begin 2019 opgericht toen twee voorheen afzonderlijke universiteiten, Tampere University of Technology en de University of Tampere, fuseerden tot één. De Universiteit van Tampere werd voor het eerst opgericht in 1925 en de Technische Tampere University in 1965. Tampere University heeft dus vele decennia ervaring in het opleiden van universiteitsstudenten.

Bachelorprogramma's in het Engels

Tampere University biedt een selectie bachelorprogramma's aan die volledig in het Engels worden gegeven. Als bachelorstudent krijg je onderwijs van wereldklasse in een unieke leeromgeving. Tampere University is een perfecte instelling om je universitaire opleiding te starten.

Meer dan 30 masterprogramma's in het Engels

Tampere University biedt verschillende inspirerende masterprogramma's aan in het Engels. Masterstudies aan Tampere University bieden je onderwijs van hoge kwaliteit en bieden je uitstekende kansen om een wereldwijd netwerk te vormen van zowel professionele als academische collega's, van onschatbare waarde voor je toekomstige carrière.

Doctoraatsprogramma's

Ons doctoraatsonderwijs is gebaseerd op de nieuwste onderzoekskennis en nauwe samenwerking met de samenleving, de industrie en het beroepsleven. De Doctoral School en doctoraatsprogramma's bieden hoogwaardige leer- en onderzoeksmogelijkheden.

Onderzoek aan de universiteit

Onderzoek aan Tampere University richt zich vooral op onderwerpen die verband houden met technologie, gezondheid en samenleving. Talloze onderzoeksgroepen en netwerken zijn actief in onze gemeenschap en voeren multidisciplinaire en diverse onderzoeken uit over de grenzen van de organisatie heen.

Het onderzoek van onze Centers of Excellences (CoE) varieert van gamecultuurstudies tot tumorgenetica.

Onze missies op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en innovatie zijn het handhaven van een rechtvaardige en participatieve samenleving, het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van alle lagen van de bevolking, het bouwen van efficiënte en veilige omgevingen en ervoor zorgen dat sociale verantwoordelijkheid ook wordt gerespecteerd in de onrust veroorzaakt door digitalisering en de transformatie van werk.

Locaties

  • Tampere

    Tampere, Finland

Vragen