Keystone logo
Tamkang University Masteropleiding Van Bank-en Financiewezen
Tamkang University

Masteropleiding Van Bank-en Financiewezen

Taipei, Taiwan

Request duration

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Volgens de evaluatie van de 27 binnenlandse colleges door de Commonwealth Magazine, Tamkang University is altijd een van de beste scholen in de bancaire en financiële sector onder criteria zoals professionaliteit, inzet, teamgeest en werken stabiliteit. De meeste van de vorige alumni van het Departement van Financiën, die betrokken zijn bij aanverwante bedrijfstakken, bancaire en financiële diensten, hebben aangetoond hun positieve prestaties. Op dit punt, zal de afdeling versterking van haar potentieel en versterking van het concurrentievermogen. De huidige kenmerken van de ontwikkeling van het ministerie van Financiën zijn: Foster een uitstekende financiële educatie, goede investering met het oog op een efficiënte bank-professionele managers en financiële professionals hebben, ze balans dan is de ontwikkeling in onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan een harmonisatie te krijgen met theorie en toepassing terwijl de informatietechnologie en internationalisering worden beschouwd als basiselementen voor de toekomst te implementeren.

&nbsp

De masteropleiding van het Bank-en Financiewezen van plan om het programma compleet met geavanceerde cursussen en opleidingen met een onafhankelijke analyse bij het ​​bepalen en oplossen van het grootste deel van het probleem van de financiële professionals.

&nbsp

&nbsp

Eisen - masteropleiding van Bank-en Financiewezen

&nbsp

A. Universiteit

&nbsp

1. Kan de student een basiskennis hebben van financiën theorie en praktijk.

2. Kan zijn basiscompetenties van informatietechnologie, internationale vraagstukken en kan de visie van de toekomst
planning.

3. Kan zijn basic mogelijkheid om binnenlands financiële situatie of de situatie in het buitenland te onderzoeken.

4. In staat om zelfstandig reactie op het oplossen van problemen te ontwikkelen.

&nbsp

B. Master

&nbsp

1. Beschikken over academische potentieel van toekomstige studies.

2. Beschikken over geavanceerde professionele kennis van Financiën Theory.

3. Foster onafhankelijkheid van analyse, te bepalen problemen en oplossen.

&nbsp

&nbsp

&nbsp

&nbsp

&nbsp

Tamkang University Department of Banking and Finance

&nbsp

In 1965, het Ministerie van Onderwijs (MOE) toegestaan ​​de oprichting van de afdeling Banking op school. Hergroepering een bank-en een verzekeringstak, het programma nam de naam van het "Ministerie van bank-en verzekeringsbedrijf" tot 1973, toen deze twee divisies werden twee onafhankelijke afdelingen. Rekening houdend met de nationale economische ontwikkeling en business development nodig heeft, heeft het ministerie voortdurend versterkt het team van docenten aan de studenten van het geld en het bankwezen, economie theorieën te verrijken, en ook hen in staat om hun kennis toe te passen in het echte leven met andere woorden, om te geworden bank professionals.


In 1967, het versterken van de leer efficiëntie, die gebaseerd is op een combinatie van theorie en praktijk, was de stage bank opgericht in de afdeling gevestigd in Taipei City. Later, in 1969, werd een ander filiaal opgericht in Danshui. Ze waren speciaal bedoeld voor studenten van de afdeling Banking voor de praktijk doeleinden. Tegelijkertijd heeft het curriculum van de afdeling altijd gericht op de theorie en geannuleerd de onnodige herhaling cursussen, en opende meer theoretische of praktische cursussen die relevant zijn voor Economie of Banking, zodat de studenten een basiskennis van financiële theorie die zal dienen als te verwerven de basis van meer geavanceerde kennis en de banken te verbeteren.

&nbsp

In 1988, het departement nam opnieuw de naam "Ministerie van Financiën". Het onderwijs voor de toekomst van de afdeling is gebaseerd op onderzoek en service voor een evenwichtige ontwikkeling, terwijl leraar expertise en onderzoek zijn, rekening houdend met een aantal onderwerpen als investeringen, bankieren, afgeleide financiële producten, financiële innovatie, financiële engineering en andere onderwerpen met betrekking tot de financiële veld. Bovendien is het curriculum opgenomen programma's als corporate finance, financiële instellingen management en internationale financiën en andere aanverwante terreinen. Bovendien, met financiële investering geesten, basiskennis en vaardigheden over de bank-en internationale financiën studenten van deze afdeling in staat zijn om het gebruik van financiële informatie hardware en software trainingen om hun meet-benadering en de toepassing van wiskundige bekwaamheid te verbeteren verbeteren.

&nbsp

In 1986 heeft het ministerie is een masteropleiding van financiën, onderverdeeld in de financiële groep en de professionele financiële groep. In 1998, om het systeem meer compleet, de afdeling ontwikkelde een doctoraatsopleiding. Trouwens, met het oog op onderwijs en sociale diensten te bevorderen en maatschappelijke vorming van de financiering te vergemakkelijken, vernietiging van het Taipei gebied, de afdeling biedt opleidingen in Hsinchu en Kaohsiung.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • MSc Banking and Finance
    • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Master of Science in het bankwezen en financiën
    • Lucerne, Zwitserland
  • Master of Science in islamitische financiën en bankwezen
    • Englewood, Verenigde Staten