Keystone logo
Tallinn University Master Sociaal Ondernemerschap
Tallinn University

Master Sociaal Ondernemerschap

Tallinn, Estland

2 Years

Engels

Full time

01 Jul 2024

01 Sep 2024

EUR 2.100 / per semester

Op de campus

Virtuele open deuren 2024

Invoering

Het programma Sociaal ondernemerschap is een vooruitstrevend educatief initiatief van Tallinn University met als doel ondernemerschap en innovatie te bevorderen in de sociale en gezondheidssector, milieubescherming, stedelijke ontwikkeling, plattelandsontwikkeling en gemeenschapsontwikkeling.

 • Ben je een ontwikkelaar of ondernemer die een grotere maatschappelijke impact wil hebben?
 • Of een professional uit de sociale en gezondheidssector die duurzamere diensten wil creëren?

Dan is het masterprogramma Social Entrepreneurship van Tallinn University iets voor jou.

Ons programma biedt u een flexibele mogelijkheid om uw eigen ideeën te ontwikkelen met behulp van de innovatieve en bedrijfsvriendelijke infrastructuur van Estland en wordt ondersteund door experts van Tallinn University .

Waarom bij ons studeren?

 • Het geavanceerde eGovernance-systeem van Estland en de sterke geest van ondernemerschap creëren een innovatieve en inspirerende omgeving voor creatieve ontwikkeling.
 • Het is het enige curriculum voor sociaal ondernemerschap in de regio dat niet alleen een academische graad biedt, maar ook een ondersteunende omgeving voor ontwikkeling biedt.
 • Het programma volgt de methode van projectmatig leren. Ervaren medewerkers van Tallinn University begeleiden studenten op een zeer praktijkgerichte manier door hun leerproces met behulp van de academische en creatieve infrastructuur van Tallinn University voor zowel academisch leren als ontwikkeling.
 • Het programma heeft een verplichte stage om studenten praktijkervaring en netwerken te bieden voordat ze afstuderen.
 • Een interdisciplinaire aanpak, inclusief interdisciplinaire projectcursussen, zal perspectieven verbreden.
 • Internationale studentenorganisatie en studieomgeving met studenten van over de hele wereld. Ons programma stimuleert de ontwikkeling van ideeën op internationaal niveau, terwijl het e-residentiesysteem van Estland deelnemers de mogelijkheid biedt om de geavanceerde digitale omgeving van Estland te gebruiken, zelfs nadat studenten zijn teruggekeerd naar hun thuisland.
 • Brede carrièreperspectieven – sociale ondernemers zijn welkom, zowel in de publieke sector die duurzame oplossingen bieden voor sociale en gezondheidsdiensten, als ook in de particuliere sector die bedrijven helpen een grotere sociale impact te hebben.

Waarom School of Governance, Recht en Maatschappij?

 • De school of Governance, Law, and Society heeft een grote internationale studentenorganisatie en een groot aantal internationale faculteitsleden.
 • Studenten hebben via het Erasmus-programma uitstekende mogelijkheden om een semester of twee in het buitenland door te brengen. Ons Erasmus-netwerk biedt een grote keuze aan scholen en een gemakkelijke overdracht van studiepunten. De inkomende Erasmusstudenten dragen bij aan de diversiteit van het instituut en programma.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen