Keystone logo
Tallinn University Master of Arts in Estse Studies
Tallinn University

Master of Arts in Estse Studies

Tallinn, Estland

2 Years

Engels

Full time

01 Jul 2024

01 Sep 2024

EUR 1.900 / per semester

Op de campus

Virtuele open deuren 2024

Invoering

Estonian Studies stelt je in staat om een brede en interdisciplinaire postdoctorale opleiding te behalen en biedt de mogelijkheid om zowel het unieke als het specifieke van Estland te zien, de plaats van Estland in een mondiale context.

Estonian Studies is in veel opzichten het visitekaartje van de Estse staat en richt zich tot iedereen die geïnteresseerd is in verschillende aspecten van Estland. Kom bij ons studeren!

Waarom bij ons studeren?

  • Estonian Studies biedt kennis van de Estse taal, cultuur, samenleving, politiek en geschiedenis, evenals mogelijkheden om de Estse taal te leren en vaardigheden in het vertalen van literatuur te verbeteren.
  • Nergens ter wereld kan men kennis van betere kwaliteit over deze onderwerpen opdoen dan in Estland, onderwezen door de meest vooraanstaande geleerden in hun vakgebied.
  • Het MA-programma is niet alleen geschikt voor degenen die slechts een beperkte kennis van Estland hebben, maar ook voor degenen die meer gedetailleerde voorkennis hebben en hun kennis en vaardigheden willen verbeteren.
  • Al onze studenten zullen hun Estse taalvaardigheid kunnen ontwikkelen. Ests B1 is de minimumvereiste voor afstuderen, hoewel de mensen die worden toegelaten met hogere taalniveaus hun vaardigheden nog verder kunnen verbeteren.
  • Estland is de thuisbasis van vele naties.

Studieondersteunende voorzieningen

  • Het Estonian Studies-programma is ondergebracht bij de School of Humanities en maakt gebruik van alle faciliteiten die beschikbaar zijn gesteld door Tallinn University . Op de universiteitscampus is een studiebibliotheek gevestigd, de belangrijkste universiteitsbibliotheek binnen handbereik in het stadscentrum. De Nationale Bibliotheek van Estland bevindt zich ook in het stadscentrum.
  • Voordat men zich aanmeldt voor het programma, kan men meer leren over Tallinn University door deel te nemen aan Tallinn Summer School, een programma van 3 weken dat in juli wordt uitgevoerd, of Tallinn Winter School, een programma van 3 weken dat in januari wordt uitgevoerd. Beide combineren een breed scala aan cursussen met een rijk, divers cultureel programma en het aantrekken van deelnemers van over de hele wereld.
  • Studenten krijgen ruimschoots de gelegenheid om deel te nemen aan verschillende literaire en culturele evenementen die in Tallinn worden gehouden, waaronder literaire woensdagen in de Tallinn Writers' Union, boekpresentaties, Literatuurfestival HEADREAD, concerten, kunsttentoonstellingen, bezoeken aan Estse musea en andere cultureel belangrijke bezienswaardigheden . Er zijn diverse seminars en conferenties.
  • Onze belangrijkste partners voor dit studieprogramma zijn het Estonian Literature Centre, het Estonian Institute, de Estonian Writers' Union en het netwerk van docenten Ests in instellingen voor hoger onderwijs over de hele wereld.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen