Keystone logo
Syracuse University - iSchool

Syracuse University - iSchool

Syracuse University - iSchool

Invoering

Onze taak als iSchoolers - het onderzoeken van de rol die gegevens, technologie en informatie spelen in het bedrijfsleven en de samenleving - is nog nooit zo belangrijk geweest als we ernaar streven een meer rechtvaardige en gelijke wereld te creëren.

We werken, leren en leven in een digitaal informatietijdperk.

Het drijft onze economie, onze politiek en onze onderwijssystemen. De toekomst zal worden gevormd door degenen die deze omgeving begrijpen en innoveren. Wie pleit voor het achtergestelde, ontwerpt voor de eindgebruiker en lost het onoplosbare op. Ze zijn divers, fantasierijk en gedreven om veranderingen aan te brengen. Het zijn iSchoolers.

Wie je zult ontmoeten.

We zijn een hechte gemeenschap, wat betekent dat je vrienden en collega's wordt met medestudenten, docenten en personeel.

Je ontwikkelt hier verbindingen die een leven lang meegaan. En je wordt onderdeel van de bredere Syracuse University Orange-familie.

Wat je gaat onderzoeken.

Van cyberbeveiliging tot duurzaamheid, verkeerde informatie tot cloudcomputing, onze docenten en studenten doen toonaangevend onderzoek in verschillende sectoren.

 • 12 onderzoekscentra en laboratoria
 • 47 Faculteits- en studentenpublicaties in 2021
 • $ 1,4 miljoen Subsidie toegekend in 2021

Waar ga je heen.

Je iSchool-diploma zal deuren over de hele wereld openen. Van Fortune 500-bedrijven tot start-ups, onze afgestudeerden streven naar opwindende carrières die enorme groeimogelijkheden bieden.

 • 73.000 Gemiddeld startsalaris van de niet-gegradueerde klas van vorig jaar
 • 95% arbeidsparticipatie binnen 6 maanden na afstuderen
 • #1 Carrières in ons vakgebied zijn de meest gevraagde en lucratieve

Visie & Waarden

De School of Information Studies (iSchool), opgericht in 1896 en omgedoopt tot de Original Information School in 1974, heeft een lange traditie in het leiden van innovatie en verandering. Onze idealen en waarden vormen de basis voor ons succes.

De iSchool is een wereldwijd erkende leider in het bevorderen van kennis en het ontwikkelen van creatieve, doordachte en technisch bekwame leiders in het informatieveld.

Onze missie.

De missie van de iSchool is om de menselijke capaciteiten uit te breiden door mensen, informatie en technologie met elkaar te verbinden. De faculteit en het personeel van de iSchool zetten zich in om studenten voor te bereiden om leiders op het gebied van informatie te zijn, kennis te vergroten en informatie te gebruiken om problemen op te lossen waarmee individuen en organisaties worden geconfronteerd. Samen hebben de faculteit, het personeel en de studenten van de iSchool impact op onderzoek en het informatieberoep door middel van onze beurs, rigoureuze onderwijsmogelijkheden en toewijding aan dienstverlening die de wetenschap bevordert, de beroepspraktijk verbetert en bijdraagt aan zowel de gemeenschappen waarin we leven als meer breed naar de samenleving.

iSchool of One.

Wij zijn een verenigde school. De faculteit, het personeel en de studenten werken samen, niet als individuen of groepen die een specifiek gebied vertegenwoordigen waarin ze werken of aangesloten zijn. We dagen onszelf uit om te profiteren van de paradox van een enkel informatieveld dat zich manifesteert in vele professionele uitingen.

Onze waarden.

De cultuur, het curriculum en de besluitvorming op de iSchool worden geleid door onze gedeelde waarden.

Uitmuntendheid

 • Wij zijn een studentgerichte instelling die zich inzet voor leren en intellectuele diversiteit. Als een gemeenschap van wetenschappers en praktijkmensen streven we naar excellentie in onderzoek en onderwijs door de ontwikkeling, integratie en toepassing van kennis.

Ontdekking en innovatie

 • We waarderen ontdekking en innovatie om de informatievelden vooruit te helpen. We identificeren nieuwe kansen, reageren creatief op opkomende problemen en leiden onze vakgebieden via partnerschappen en leergemeenschappen.

Integriteit

 • Als informatieprofessionals dragen we intellectuele eerlijkheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. We overwegen zorgvuldig de implicaties van onze acties, rekening houdend met eerlijkheid en rechtvaardigheid. We dragen bij aan en bevorderen de hoogste normen voor het ethisch gebruik van informatie en technologie.

Diversiteit en inclusie

 • We streven naar diversiteit in onze gemeenschap en vieren verschillen. We omarmen een veelvoud aan stemmen om sociale en technische uitdagingen aan te pakken door middel van interdisciplinaire analyse en oplossingen.

Wereldburgerschap en betrokkenheid

 • We stellen onze iSchool-gemeenschap in staat om actief deel te nemen als wereldburgers die werken aan het algemeen welzijn. We hebben de verantwoordelijkheid om de samenleving te informeren en te verbeteren, en om het beleid te beïnvloeden door middel van pedagogiek, onderzoek en belangenbehartiging.

Campusfuncties

Campus leven

We zeggen graag dat de iSchool als een familie is. We zijn hecht en diep gepassioneerd, verbinden en verkennen interesses die ver buiten het klaslokaal reiken. Het leven hier is druk met academische en buitenschoolse activiteiten. Er is zoveel te doen dat je je tijdens de diploma-uitreiking afvraagt waar de tijd is gebleven.

Een levendige, creatieve en hechte gemeenschap.

Ja, jij gaat studeren. Maar ook buiten de les kom je in contact met andere studenten. Samenwerken met docenten op het gebied van onderzoek. Bijeenkomst voor studiegroepen. Werk aan een nieuw project in een van onze state-of-the-art labs. Bespreek de nieuwste trends op koffiegebied in het café.

Rijke levenservaringen.

Je tijd op de campus zal niet alleen gevuld zijn met academici. Er zijn nog genoeg andere bezigheden. Bezoek onze kunstgalerijen, eet in onze eetzalen, speel een spelletje in de Dome en verken onze bibliotheken. Sluit je aan bij een club of twee. Speel een sport. Ga naar een toneelstuk of een concert. En met meer dan 300 clubs en organisaties op de campus zul je anderen vinden die jouw passies delen.

In het hart van New York.

Syracuse is meer dan alleen onze campus. Het gebied biedt de perfecte mix van stadsleven en een voorstedelijke sfeer. Op zoek naar cultuur? We hebben toegang tot theater-, muziek- en kunstmogelijkheden van wereldklasse. Sport? Ga oranje. Moeten we nog meer zeggen? En locatie. Je kunt skiën, zeilen, fietsen, hardlopen, roeien, wandelen en nog veel meer, allemaal binnen 30 minuten vanaf de campus. Ga 's ochtends pompoenen plukken en geniet 's avonds van een avondje stappen in de stad.

Hoogtepunten van de campus

Met zijn mix van traditionele en hedendaagse architectuur, uitgestrekte groengebieden en historische sculpturen is de campus van Syracuse meer dan alleen een plek om te wonen. Het is de achtergrond voor de verhalen die je keer op keer vertelt. Hier maak je vrienden voor het leven en maak je levensveranderende beslissingen.

Aan de Universiteit van Syracuse bieden vier seizoenen een steeds veranderend podium voor festivals, exposities en installaties, en atletiekevenementen die het hele jaar door de studenten verenigen in een onstuitbare golf van oranje. Onze campus is groot genoeg om jezelf te verliezen in jouw interesses, maar klein genoeg om je snel thuis te voelen.

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Syracuse

   Hinds Hall,343, 13210, Syracuse

  Vragen