Keystone logo
Syracuse University - College of Arts and Sciences MS in toegepaste statistiek
Syracuse University - College of Arts and Sciences

MS in toegepaste statistiek

Syracuse, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 30.294 / per year

Op de campus

Invoering

Het Applied Statistics-programma aan de Syracuse University, opgericht in 1989, is een interdisciplinair programma binnen het College of Arts and Sciences dat faculteiten omvat van computer- en informatiewetenschappen, management, wiskunde, psychologie en sociale wetenschappen. Het programma biedt een niet-gegradueerde concentratie in toegepaste statistiek, sponsort een sprekersreeks met bezoekende statistici en wetenschappers, en biedt een masterdiploma in toegepaste statistiek.

Master of Sciences Degree in toegepaste statistiek

Het Master of Science-programma in toegepaste statistiek is een professionele opleiding die wordt beheerd door het interdisciplinaire statistiekprogramma dat is gevestigd in het College of Arts & Sciences. Het programma bereidt studenten voor op het toepassen van geavanceerde statistische methodologieën en theorie bij het maken van zinvolle conclusies over de metingen die zijn verkregen van de overheid, gezondheidswetenschappen en diensten, de industrie en het management.

Waarom kom je voor dit diploma naar de universiteit van Syracuse?

Aangezien ons programma professoren omvat uit de computer- en informatiewetenschappen, onderwijs, techniek, management, wiskunde, psychologie en sociale wetenschappen, is het programma interdisciplinair van aard. Het onderscheidt zich van andere afgestudeerde statistiekprogramma's door de nadruk op toepassingen. Door een verscheidenheid aan statistische software te leren en door een goede training in statistisch advies te geven, zullen onze afgestudeerden gegevens uit de echte wereld correct en efficiënt analyseren.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen