Keystone logo
Syracuse University - College of Arts and Sciences

Syracuse University - College of Arts and Sciences

Syracuse University - College of Arts and Sciences

Invoering

De universiteit van Syracuse is een particuliere onderzoeksuniversiteit met buitengewone academici, onderscheidende aanbiedingen en een onmiskenbare geest.

Met een prachtige campus in het hart van de staat New York , een mondiale voetafdruk en bijna 150 jaar geschiedenis , is onze universiteit gemaakt voor diegenen die een typische universiteitservaring willen. Trots selectief, nemen we een kans op mensen die groot dromen. Hier kom je om te juichen, om te groeien, om de persoon te worden die je wilt zijn.

Mission Statement

Als de liberal arts college in het centrum van een grote onderzoeksinstelling, vormt het College of Arts and Sciences het intellectuele hart en de ziel van de Syracuse University en biedt het een zeer persoonlijke academische ervaring. Het College bereidt elke student voor op succes als wereldburger door middel van disciplinair en interdisciplinair onderwijs en leren, onderzoek, studiebeurzen en dienstverlening op de campus en over de hele wereld.

Visie

Internationaal erkende docenten en uitstekende medewerkers werken om studenten te betrekken bij een door onderzoek gestuurde, dynamische, innovatieve liberale kunstervaring om academische prestaties en levenslang succes te verzekeren.

Kernwaarden

 • Eenheid: Als oprichtingscollege van Syracuse is Kunst en Wetenschap het intellectuele en academische centrum; het is de enige ervaring die door alle studenten aan de universiteit wordt gedeeld.
 • Personalisatie: Het College gelooft in de waarde van een gepersonaliseerde, liberale kunsteducatie, een die de nadruk legt op kennis over een breed spectrum, de kritische analyse van informatie en het vermogen om duidelijk en effectief te communiceren.
 • Paraatheid: het College of Arts and Sciences aan de Universiteit van Syracuse biedt zijn studenten een basis van vaardigheden en kennis die kunnen worden toegepast op vele academische bezigheden en loopbaantrajecten. Werkgevers en graduate schools waarderen iemands vermogen om problemen op te lossen, zich aan te passen aan veranderingen, samen te werken met anderen en te werken in verschillende disciplines - allemaal basisprincipes van vrije kunsten die studenten niet alleen voorbereiden op een baan, maar ook op succes en voor het leven.
 • Kans: Het College biedt via zijn drie divisies in de wetenschappen en wiskunde, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen meer dan 50 majors, 40 minoren en 30 master- en PhD-programma's. Het College biedt ook geselecteerde studies, onafhankelijke studie, een aantal duale en gecombineerde opleidingen, en Integrated Learning Majors, evenals interdisciplinaire studierichtingen met de professionele scholen en hogescholen van de universiteit op zowel het bachelor- als het graduate-niveau.
 • Interdisciplinariteit: we zijn de thuisbasis van meer dan een derde van alle studenten en faculteiten van de universiteit, van wie sommigen genieten van de voordelen van banden met de Maxwell School of Citizenship and Public Affairs, de SI Newhouse School for Public Communications en andere eenheden op de campus.
 • Verkenning: onze klaslokalen hebben geen muren; faculteit en studenten verrichten onderzoek over de hele wereld. Door academische en intellectuele bezigheden te verbinden met persoonlijke interesses, bieden we studenten breed toepasbare vaardigheden die zijn ontworpen voor succes op lange termijn.
 • Burgerschap: het college bereidt studenten voor op het nemen van hun leiderschapsrollen in de samenleving door studenten aan te moedigen de diversiteit en rijkdom van volkeren, culturen en natuurlijke processen in de wereld te omarmen.
 • Uitmuntendheid: rigoureuze studierichtingen in onze drie academische divisies bieden studenten kritische vaardigheden die hen helpen succesvolle carrières op een breed scala van velden te starten. Veel studenten breiden hun ervaring uit met een of meer dual-degree of interdisciplinaire opties. Onze hoogwaardige programma's begeleiden studenten om kritisch te denken, effectief te communiceren en problemen creatief op te lossen, in alle disciplines, en onderstrepen onze persoonlijke en geïntegreerde benadering van leren. Studenten Arts and Sciences zijn even slim en fantasierijk als lenig en vindingrijk.
 • Mentoraat: Mentor wordt onderwezen door nationaal en internationaal gerenommeerde wetenschappers, schrijvers en wetenschappers. Studenten worden ondergedompeld in een rigoureuze omgeving van academisch onderzoek, wetenschap en creativiteit, waar ze de tools en vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om verandering teweeg te brengen en nieuwe kennis en ideeën te genereren in hun gekozen taal. velden.
 • Nieuwsgierigheid: in het College wordt veel aandacht besteed aan scholengemeenschappen en collaboratieve samenwerkingsverbanden tussen universiteiten, die allemaal worden versterkt door onze handtekening in de Liberal Arts Core. Wees getuige van ons grote, vooraanstaande vermogen; divers en getalenteerd studentenlichaam; talloze strategische partnerschappen, op en buiten de campus; en vele multidisciplinaire ondernemingen (bijv. het Renée Crown University Honours-programma, het Syracuse University Humanities Center, de Mellon-gesponsorde Central New York Humanities Corridor en het Forensic and National Security Sciences Institute).
 • Innovatie: opkomende gebieden van interdisciplinaire excellentie gecentreerd binnen het College omvatten de gebieden van nanowetenschap en nanotechnologie, biomedische geneeskunde, neurowetenschap, geesteswetenschappen in het digitale tijdperk, en klimaatverandering en duurzaamheid.

Hogeschool voor Kunsten en Wetenschappen

Het intellectuele hart en de ziel van de Universiteit van Syracuse, het College van Kunsten en Wetenschappen, biedt een hoogstpersoonlijke, liberale kunstervaring, die studenten voorbereidt op een leven lang succes.

CAS-advies

We verwelkomen, ondersteunen en dagen alle studenten in het College van Kunsten en Wetenschappen uit om hun meest volledige intellectuele en persoonlijke potentieel te realiseren. Hoewel alle studenten in staat zijn, actieve agenten van hun eigen ontwikkeling, zijn we hier om studenten te helpen bij het definiëren en creëren van hun academische activiteiten en buitenschoolse activiteiten om hun niet-gegradueerde ervaring te maximaliseren en de weg vrij te maken voor succes op de lange termijn.

Locaties

 • Syracuse

  Syracuse University 900 South Crouse Ave., NY 13244, Syracuse

 • Syracuse

  200 Eggers Hall | Syracuse, NY 13244-1020, , Syracuse

  Vragen