Keystone logo
Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Invoering

SWISS UMEF werd op 26 april 1984 in Genève opgericht door professor Marc-François Maret, voorheen bekend als Institut Supérieur de Gestion et Communication (ISGC), met als doel managers te ontwikkelen met geavanceerde leiderschapsvaardigheden in een complexe werkomgeving.

SWISS UMEF werd opgericht, in overeenstemming met de Zwitserse wet, als een instelling voor hoger particulier onderwijs in Genève en is institutioneel geaccrediteerd door de Zwitserse Raad voor Accreditatie, in overeenstemming met de Wet op het Hoger Onderwijs (HEdA).

SWISS UMEF is er trots op de eerste particuliere federaal geaccrediteerde instelling te zijn geweest als een University of Applied Sciences Institute in het kanton Genève.

SWISS UMEF concentreert zijn aanbod in management en in internationale betrekkingen, inclusief bachelor, master en permanente educatie. SWISS UMEF heeft tot nu toe meer dan tweeduizend studenten van verschillende nationaliteiten verwelkomd die het voorrecht hadden om te leren met hooggekwalificeerde faculteiten die beschikken over de allernieuwste theorie en de zakenwereld in hun respectievelijke vakgebieden.

SWISS UMEF is compatibel met het Bologna European Credit Transfer System (ECTS) en de European Space for Higher Education-normen, heeft een programma-accreditatie: International Accreditation Council on Business Education (IACBE) en is gecertificeerd door EduQua. Hiervan wordt IACBE erkend door de Council for Higher Education Accreditation (CHEA), de grootste accreditatieorganisatie in de VS die gespecialiseerd is in de kwaliteit van het hoger onderwijs. UMEF bevindt zich in de laatste fase van het aanvragen van Accreditation Council for Business School Programs (ACBSP)-accreditatie.

SWISS UMEF is in de historische continuïteit van Europa's uitstekende universitaire achtergrond met zijn campus in een 15e-eeuws kasteel (kasteel) in Genève, en biedt op zijn twee hectare grote faciliteit een buitengewoon aangename en mooie omgeving waar studenten in een ideale omgeving kunnen studeren.

SWISS UMEF heeft een aantal partnerschappen met openbare en particuliere universiteiten waarmee het academische uitwisselingen organiseert, zoals onderzoek, seminars en uitwisseling van professoren en studenten.

Onze visie:

De visie van SWISS UMEF is het handhaven van zijn positie als de eerste keuze van excellentie in zijn vakgebied.

Missie:

Om deze missie te vervullen, willen we het volgende doen:

  • Hoger onderwijs bieden in een omgeving die zich richt op alle dimensies van toegepast leren: kennis, begrip, vaardigheden, gedrag, waarden en attitudes.
  • Creëer en verspreid kennis over belangrijke kwesties door middel van gepubliceerd onderzoek, innovatieve leerervaringen en betrokkenheid bij de kiezers die we bedienen.
  • Dien de samenleving door middel van een onafhankelijke uitwisseling van ideeën en praktijken.

Locaties

  • Geneva

    185-187 Route d’Aïre, 1219, Geneva

Vragen