Keystone logo
Swiss School of Management Dubai

Swiss School of Management Dubai

Swiss School of Management Dubai

Invoering

Kwaliteitscertificering en volledig geaccrediteerde MBA- en BBA-programma's voor werkende professionals

Zwitserse School of Management

Swiss School of Management (SSM) is een van de Top 5 Global Management Schools die de meest economische MBA / BBA-cursussen aanbieden, met gekozen specialisaties die perfect passen bij de balans tussen werk en privé van werkende professionals die bij hen passen en helpen groeien en leren ongeacht hun drukke schema's.

SSM biedt innovatieve, kwaliteitsgecertificeerde programma's die niet alleen een echt praktische managementopleiding bieden, maar ook de nieuwste technologie combineren met de meest vooruitstrevende

Zakelijke, educatieve en leiderschapsideeën denken. Door te besluiten om aan SSM te studeren, doe je een uitzonderlijke investering in je toekomst, terwijl we streven naar nog meer opwindende leermogelijkheden voor onze studenten.

De Swiss School of Management vertegenwoordigt een baanbrekend Zwitsers initiatief in de VAE en de Golfregio. SSM Dubai organiseert zowel Post Graduate als Under Graduate programma's met flexibele studieopties en betalingsplannen. We verwelkomen een diverse studentenorganisatie die voorziet in de behoeften van werkende professionals in de VAE- en GCC-landen.

Waarom lid worden van SSM?

Onze flexibele leermodules zijn een combinatie van online en onsite leren, waardoor studenten en werkende professionals zich kunnen aanpassen aan onze flexibele schema's, waardoor ze zich kunnen concentreren en uitblinken in hun huidige banen, waarbij tegelijkertijd zowel werk als opleiding in balans is, gecombineerd met vooraanstaande docenten, experts uit de industrie , en uitgebreid leermateriaal

SSM heeft een diverse studentengroep die van over de hele wereld komt - gelokt door onze geaccrediteerde leercentra in landen over de hele wereld, waaronder Rome, Dubai, Turijn, Caïro, Yangon, Belgrado en Penang.) En meer leercentra staan op het punt zich bij de SSM-netwerk in de komende maanden en jaren.

SSM biedt een verbazingwekkende mogelijkheid voor MBA-studenten om hun leiderschapsklassen te volgen in Rome, Italië. Deze studiereis biedt een onnavolgbare en waardevolle kans om de zakenwereld en cultuur van Italië te ervaren. Het wordt exclusief geïmplementeerd voor ambitieuze en vastberaden professionals die behoefte hebben aan een uitdagend en stimulerend initiatief

Programma voordelen:

 • Wereldwijd geaccrediteerde bedrijfsprogramma's
 • Carrière-specifieke specialisaties
 • Internationaal erkende kwalificaties
 • Gratis internationale studiereis naar Italië
 • Flexibele werk-privé-studieprogramma's
 • Betalingsopties voor maandelijkse kosten

Accreditaties:

Alle programma's die door het SSM in Dubai worden aangeboden, zijn geaccrediteerd door de CHEA-Council for Higher Education Accreditation via de IACBE en gecertificeerd door EduQua, het Swiss Quality Certification-label (geaccrediteerd door de Zwitserse federale overheid) voor instellingen voor hoger en permanent onderwijs. Verschillende van de graduate en postdoctorale programma's zijn officieel erkend door internationale professionele organisaties.

Swiss School of Management Dubai","author_url":"","source":""}" />

143712_1.png

Samenwerkingen:

Swiss School of Management Dubai","author_url":"","source":""}" alt="143716_22.jpg" />

143716_22.jpg

cursussen:

 • Bachelor of Business Administration (BBA) - Algemeen
 • Master of Business Administration (MBA)

Swiss School of Management Dubai","author_url":"","source":""}" />

143714_3.jpg

Aan de Swiss School of Management leer je bij een echt internationale studentenorganisatie, aangezien onze studenten van over de hele wereld komen. We zijn trots op deze diversiteit omdat het bijdraagt aan uw leerervaring. Werkgevers waarderen vooral een student die zich aanpast aan een diverse werkplek. Met ons MBA-programma studeren studenten leiderschap, zaken, ondernemerschap en managementfilosofieën die kunnen worden toegepast op elke managementrol in verschillende industrieën. Onze business school geeft studenten ook praktische praktische ervaring met het leiden van groepen en klassikale discussies.

Het programma omvat internationale lezingen, bedrijfsbezoeken, gastsprekers, zelfevaluatieoefeningen en CV / stagebegeleiding. Ons doel is om de netwerken van studenten te laten groeien vanaf het moment dat ze aankomen.

specialisaties:

 • MBA in Human Resource Management

Deze cursus bouwt voort op de leerresultaten van projectmanagement. Deze verbeterde prestatie kan met aanpassingen worden gebruikt voor meer traditionele projecten. Met de bespreking van menselijke sterke punten in deze tekst leren studenten hoe ze positieve psychologie kunnen gebruiken om de unieke vaardigheden van individuen te begrijpen. Deze cursus is bedoeld om de belangrijkste methoden en tools te verkennen en om op een praktische en gebruiksvriendelijke manier risicomanagement succesvol toe te passen in projecten.

 • MBA in Finance

Deze cursus biedt een inleiding tot het begrijpen en beheren van beleggingsportefeuilles. De cursus zal de student ook kennis laten maken met het verschil tussen publieke investeringen en Private Equity, primaire waarderingsmethodologieën die momenteel op Wall Street worden gebruikt: analyse van vergelijkbare bedrijven, analyse van precedenttransacties, analyse van contante geldstromen en analyse van leverages buyout.

 • MBA in gezondheid, veiligheid en milieu

Deze cursus biedt een inleiding tot de managementsystemen en kwaliteitsborgingsmethoden die worden gebruikt om de operationele en compliance-effectiviteit in gezondheids-, veiligheids- en milieuafdelingen en -programma's te verbeteren. De vertaling van zakelijke gezondheids-, veiligheids- en milieuprojecten naar het management in een bedrijfsformaat door inzicht te krijgen in kosten, budget en rendement op investering.

 • MBA in marketing

Deze cursus geeft en onderzoekt de rol van marketingonderzoek in de algehele marketinginspanningen, het onderzoeksproces en de meest gebruikte benaderingen / technieken. Studenten verkennen de informatiebehoeften van marketeers, ontwikkelen het onderzoeksproces en bespreken samplingtechnieken en dataverzamelingsmethoden van primaire data; bespreek en evalueer verschillende vormen van nieuwe media en bepaal het gebruik, de voor- en nadelen ervan, begrijp het belang van duidelijke en 'perfecte' kennis over uw idee of product en identiteit. Nieuwe mediamarketing bespreekt en analyseert hoe digitale mediatechnologie de manier verandert waarop mensen en organisaties communiceren. Consumentenattitudes, productkennis, merkimago en vele andere relevante onderwerpen zullen worden aangepakt om een superieure kennis van de wereld van internationale luxe te ontwikkelen.

 • MBA in ondernemerschap

Deze cursus helpt bij het ontwikkelen van een mondiale mentaliteit die succesvolle leiders bezitten in de geglobaliseerde wereld van vandaag. Focussen op culturele kwesties en gebruik maken van internationale voorbeelden. Internationaal managementgedrag, helpt managers vaardigheden en kennis te ontwikkelen om succesvol te leiden in een wereldwijde zakelijke omgeving.

Studenten leren ook hedendaagse toepassingen zoals diensten (openbaar en privé), innovatie voor duurzaamheid en ontwikkeling, sociaal ondernemerschap; en financiële aspecten van ondernemerschap. Dit omvat het opstellen van het businessplan en de essentiële onderdelen ervan - financieel, operationeel en markten.

Studentenleven

Studeren aan de Swiss School of Management is een uitdaging; niettemin zijn de beloningen enorm en opmerkelijk. Naast het opdoen van nieuwe kennis en nieuwe ideeën, is ons studentennetwerk wereldwijd.

Veel van je klasgenoten zullen deel gaan uitmaken van de groeiende SSM-alumni. SSM is er zeker van dat u uw ervaring bij SSM inspirerend en plezierig zult vinden.

143715_4.jpg

Als je eenmaal aan boord bent, wensen we je met al onze steun veel succes bij je studie en toekomstige carrières. We kijken ernaar uit je persoonlijk te verwelkomen bij de Swiss School of Management op de campus van Dubai

Ons doel bij SSM is om leiders te koesteren die anderen kunnen inspireren, uitstekende vaardigheden kunnen tonen en in multiculturele omgevingen kunnen werken. Aan de Swiss School of Management leer je bij een echt internationale studentenorganisatie, aangezien onze studenten van over de hele wereld komen. We zijn trots op deze diversiteit omdat het bijdraagt aan uw leerervaring. Werkgevers waarderen vooral een student die zich aanpast aan een diverse werkplek. Ons tweede doel is om u voor te bereiden op de toekomst. In de competitieve wereld van vandaag wordt niemand, hoe bekwaam of getalenteerd ook, op zichzelf een succes.

Over Swiss School of Management

De Swiss School of Management (SSM) Dubai is een geaccrediteerd centrum van het Swiss School Management in Zwitserland, SSM in Dubai wordt vertegenwoordigd door Learners Education FZ LLC met maatschappelijke zetel Creative Media Free Zone in Fujairah en het marketingkantoor in ABT 5 Building, Al Tawun, Sharjah gelegen nabij de grens met Dubai.

Oorspronkelijk opgericht in het jaar 1981, onder de wetten van het kanton St. Gallen, Zwitserland met de naam Newport Graduate School. Het stond bekend als een van de eerste instituten die Amerikaans hoger onderwijs in Zwitserland aanbood.

Tegenwoordig heeft de Swiss School of Management een campus in Rome (Italië) en zijn geaccrediteerde leercentra in Dubai, Turijn, Caïro, Yangon, Belgrado en Penang. In de loop der jaren slaagde de school erin om aansluiting te vinden bij tal van universiteiten die mogelijkheden voor dubbele of aanvullende diploma's in vijf continenten aan haar studenten gaven. De school is tegenwoordig een internationale organisatie, haar wereldwijde bereik breidt zich voortdurend uit en elk jaar voegen nieuwe leercentra toe aan het internationale netwerk.

Ons motto is: " We create Leaders ". Wij zijn er vast van overtuigd dat mensen in een steeds verder geglobaliseerde wereld behoefte hebben aan serieus leiderschap en ondernemersvaardigheden. Alleen met die vaardigheden en expertise kunnen we elkaar onderscheiden van de aanstaande kunstmatige intelligentie-revolutie. Wij zijn van mening dat we alleen door serieus en consistent leiderschap en ondernemersvaardigheden werk en wereldwijde rijkdom voor de komende generaties veilig kunnen stellen.Locaties

 • Dubai

  #902, Al Baker Tower ( ABT)-5, Behind Sharjah Expo Center, Al Tawun, Sharjah, , Dubai

Opleidingen

  Vragen