Keystone logo
© photo courtesy of Swiss Education Group
Swiss Education Group (SEG)

Swiss Education Group (SEG)

Swiss Education Group (SEG)

Invoering

Real-world wereldwijd onderwijs met levenslange impact

Onze missie

Swiss Education Group zet zich in voor het leveren van onderwijs van wereldklasse dat onze studenten voorziet van kritisch denken en praktische zakelijke vaardigheden die het meest nodig zijn in de horeca en daarbuiten.

 • 4 Scholen
 • 6 campussen
 • 24k+ alumni
 • 110+ nationaliteiten

Al onze scholen staan in de top 10 van de wereld - QS Rankings

Swiss Education Group (SEG) is de grootste particuliere opvoeder in Zwitserland. We hebben momenteel 4 van 's werelds beste hospitality-scholen en hebben meer dan 6000 studenten die zijn ingeschreven voor onze cursussen.
Met bijna 40 jaar ervaring in gastvrijheid, zaken en culinaire kunsteducatie, zijn we stevig geworteld in de grote traditie van Zwitserse gastvrijheid.

We doen er alles aan om onze studenten uit te rusten met de leiderschaps- en ondernemersvaardigheden die ze nodig hebben om te gedijen in de horeca en daarbuiten. We bieden een breed scala aan horecaopleidingen, waaronder bachelor- en masteropleidingen. We bieden ook korte professionele cursussen, zodat studenten een programma kunnen kiezen dat specifiek is voor hun individuele leerbehoeften en professionele interesses.

Geworteld in de Zwitserse traditie van uitmuntendheid

Studenten van over de hele wereld verwelkomen

Zwitserland staat bekend om zijn topuniversiteiten, baanbrekende onderzoekscentra en zijn toewijding om te investeren in innovatie. Het is de thuisbasis van enkele van de beste scholen voor gastvrijheid, zaken en culinaire kunsten ter wereld. Bij Swiss Education Group biedt elk van onze scholen een andere educatieve focus, maar ze delen allemaal dezelfde diverse internationale ervaring, geworteld in de Zwitserse traditie van gastvrijheidsonderwijs.

"We brengen de Zwitserse traditie van uitmuntendheid tot leven in alles wat we doen. Onze wereldwijde netwerken van studenten, alumni en partners maken SEG tot een geweldige gemeenschap. We zorgen ervoor dat onze programma's onze studenten voorbereiden op internationale carrières in de horeca en daarbuiten."Yong Shen, Chief Executive OfficerZwitserse onderwijsgroep

De oorsprong van gastvrijheid

Gelegen in het hart van Europa, wordt Zwitserland gerespecteerd en gevierd over de hele wereld. Zijn reputatie als de bakermat van moderne gastvrijheid werd gevestigd in de 19e eeuw toen rijke toeristen, aristocratie en royalty's van over de hele wereld massaal arriveerden om de ongerepte berglucht in te ademen en de adembenemende landschappen te ervaren. De eerste hotels in paleisstijl werden gebouwd om hen tegemoet te komen en aan hun behoeften te voldoen.

'S Werelds eerste hospitality management school werd in 1893 in Zwitserland opgericht, wat heeft geleid tot een lange traditie van uitmuntendheid in gastvrijheid, zaken en culinair onderwijs. De Zwitserse toewijding aan innovatie is perfect afgestemd op de dynamische, snel evoluerende wereld van vandaag. Het staat wereldwijd bekend om zijn toewijding aan luxe, kwaliteit en service. De Zwitserse savoir-faire maakt onze afgestudeerden zeer gewild binnen de industrie en daarbuiten.

Hotel Instituut Montreux

Het bedrijf van gastvrijheid

Gelegen op een van de meest pittoreske locaties van Zwitserland, Montreux. Leer de geheimen van de horecawereld kennen en krijg zakelijke inzichten van gerenommeerde marktleiders; met de flexibiliteit om het onderwijs aan te passen met specialisaties. Een voorname graad die de deuren opent naar een wereld vol mogelijkheden.

Zwitserse Hotel Management School

De hedendaagse Zwitserse Hospitality Management School

Een praktijkgerichte opleiding die digitale transformatie omarmt, leren door te doen, bereidt onze studenten grondig voor op hun toekomstige loopbaan. Swiss Hotel Management School biedt innovatieve, carrièregerichte academische programma's op undergraduate en graduate niveau.

César Ritz Colleges Zwitserland

Een toonaangevende business school met ondernemerschap en gastvrijheid centraal

Om te gedijen in de dynamische, steeds veranderende wereld van gastvrijheid, zijn ondernemerschap en innovatie de sleutel, en bij César Ritz Colleges zijn studenten klaar voor succes met een praktische bedrijfsopleiding die onafhankelijk, visionair denken en leiderschap waardeert.

Culinary Arts Academy Zwitserland

Passie voor eten, carrière voor het leven

Voed talent, voed nieuwsgierigheid en bouw een sterke basis om te slagen op een van 's werelds beste culinaire scholen. Waar industrielegendes inspireren en waar onderwijs culinair meesterschap combineert met praktische zaken en kennis van gastvrijheid.

Locaties

 • Montreux

  Avenue des Alpes,27, 1820, Montreux

 • Montreux

  Avenue des Alpes 15, 1820, Montreux

  • Leysin

   Avenue Léopold de Reynier, 1854, Leysin

   • Le Bouveret

    Route Cantonale 51a, 1897, Le Bouveret

    • Leysin

     Leysin, Zwitserland

     • Brig

      English Gruss Strasse 43, 3902, Brig

      Vragen