Keystone logo
Swarthmore College

Swarthmore College

Swarthmore College

Invoering

Sinds de oprichting in 1864 door de Religious Society of Friends (ook bekend als Quakers), heeft Swarthmore College studenten de kennis, het inzicht, de vaardigheden en de ervaring gegeven om leiders te worden voor het algemeen welzijn.

Met een curriculum dat ongeëvenaard is onder hogescholen voor vrije kunsten van zijn omvang, biedt Swarthmore meer dan 600 cursussen en onderzoeksmogelijkheden voor niet-gegradueerden - van geesteswetenschappen en podiumkunsten tot sociale en natuurwetenschappen en techniek.

Swarthmore's idyllische arboretumcampus van 425 hectare heeft glooiende gazons, een kreek, beboste heuvels en wandelpaden. Het ligt op slechts 18 km van Philadelphia.

De diversiteit aan perspectieven die worden vertegenwoordigd door Swarthmore-studenten, docenten en personeel - inclusief verschillende standpunten, identiteiten en geschiedenissen - draagt bij aan het sterke gevoel van open dialoog en betrokkenheid van de gemeenschap bij ideeën en kwesties.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Swarthmore

    College Avenue,500, 19081, Swarthmore

    Opleidingen

      Vragen