Keystone logo
Swansea University MSc in management (marketing)
Swansea University

MSc in management (marketing)

Swansea, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.500 / per year *

Op de campus

* VK / EU-studenten: £ 10.900 voltijds; £ 5.450 / jaar parttime. Internationale studenten: £ 18.500 voltijds; £ 9.250 / jaar parttime

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Ben je op zoek naar een diploma dat je helpt vooruit te komen in de competitieve wereld van marketing? Het is een carrière met geweldige mogelijkheden voor vooruitgang en met de kans om in elke branche, waar ook ter wereld te werken, is er zeker iets dat bij je vaardigheden past.

Het MSc Management (Marketing) -programma aan de Swansea University is voor studenten die geïnteresseerd zijn in de uitdagingen van wereldwijde marketingactiviteiten en die een carrière willen opbouwen binnen een marketingveld. Tijdens deze cursus ga je specialistische onderwerpen na, zoals geïntegreerde marketingcommunicatie en consumentengedrag.

Dit programma is speciaal ontworpen met een duidelijke focus op management in een onderling verbonden wereldwijde gemeenschap. Het omvat ook kernbeheerconcepten zoals het beheer van financiële middelen, operationeel beheer, personeelsbeheer en marketingbeheer.

Geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), de enige gecharterde professionele instantie in het VK die zich inzet voor het bevorderen van de hoogste normen op het gebied van management en leiderschapsexcellentie, staat de cursus open voor studenten van elke discipline die in het bedrijfsleven of management willen werken. Als je bent afgestudeerd ontvang je een CMI level 7 certificaat.

We weten dat het een competitieve wereld is. Om je te helpen het beste uit je studie te halen en de concurrentie voor te blijven, bevat het programma ook een module voor academische vaardigheden die zaken als onderzoeksmethoden behandelt.

Waarom Management (Marketing) bij Swansea?

 • Open voor aanvragers zonder bestaande ervaring met zakelijke of managementgerelateerde onderwerpen.
 • Alle modules worden gegeven door onze faculteit van wereldklasse met industriële en academische kennis.
 • Erkenning door professionele instellingen die uw carrière kunnen versnellen.
 • Swansea University werd tweede in WhatUni? Student Choice Award 2019 - Postdoctorale studie.
 • Swansea is gezamenlijk 1e in Wales voor internationaal gerangschikt onderzoek (Research Excellence Framework 2014).
 • Swansea staat op de eerste plaats in Wales wat betreft wereldleidende impact - 60% op viersterrenniveau (REF 2014).
 • Gevestigd in het School of Management-gebouw van £ 22 miljoen op de nieuwe campus van Bay.

Uw management (marketing) ervaring

Vanaf het moment dat je aankomt bij de School of Management, zullen we met je samenwerken om je vaardigheden en ervaring op te bouwen om je carrièrevooruitzichten te verbeteren.

U krijgt onbeperkt één-op-één loopbaanadvies op maat van ons toegewijde carrièreteam. Je kunt stage lopen of stage lopen via het Swansea Paid Internship Network (SPIN) of het Week of Work-initiatief.

We hebben sterke banden met een reeks spraakmakende organisaties, waaronder Dell en Ernst en Young.

Al onze studenten profiteren van co-locatie met de industrie op de innovatieve Bay Campus, samen met bedrijven zoals Fujitsu, in faciliteiten met speciale onderwijsruimte en studieruimtes, en uitgebreide IT-faciliteiten uitgerust met de nieuwste hardware en gespecialiseerde software.

Management (marketing) kansen op werk

We hebben een uitstekende staat van dienst in het plaatsen van onze afgestudeerden bij grote multinationale bedrijven.

Uw Management (Marketing) -programma, met zijn CMI-accreditatie, geeft u de mogelijkheid om in een breed scala van sectoren te werken en te gedijen binnen deze concurrerende markt.

Uw volgende stap zou in een van deze rollen kunnen liggen:

 • Marketing directeur
 • Business Development Manager
 • Management consultant

Carrière en inzetbaarheid

Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt je in elke fase van je loopbaan en helpt je een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
 • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

De School of Management heeft ook een toegewijd intern Employability-team dat extra ondersteuning biedt.

Tijdens uw tijd bij ons krijgt u de kans om:

 • Sluit je aan bij ons Employability Mentoring-schema en laat je begeleiden door een werkgever die je kan helpen met de overgang van student naar werkende professional.
 • Krijg de kans om met onze groeiende Alumni Community te spreken.
 • Werk en netwerk met werkgevers van verschillende nationale en multinationale bedrijven via onze seminars en evenementen.
 • Vergroot uw vaardigheden en ontmoet werkgevers tijdens onze Employability Module, die twee keer per jaar wordt gehouden.
 • Neem deel aan onze Business in the Bay-competitie en neem het op tegen andere universiteitsstudenten.
 • Behaal de Swansea Employability Award.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

1225-DJI_0003

Swansea University werd voor de tweede keer in vijf jaar uitgeroepen tot Universiteit van het Jaar in de Whatuni Student Choice Awards 2019. De universiteit van Swansea University werd niet alleen gekroond tot Universiteit van het Jaar, maar nam ook de eerste plaats in de categorie Internationaal in en plaatste de top drie in de categorieën Postdoctoraal en Cursus en Docenten. De Whatuni Student Choice Awards worden volledig door studenten gestemd, met meer dan 41.000 beoordelingen en commentaren afkomstig van meer dan 160 Britse instellingen.

In de prestigieuze Guardian University Guide 2021 staan we op de 24e plaats in het VK en hebben we voor de tweede keer in drie jaar de titel van Welsh University of the Year gewonnen, waarmee we onze positie als toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in Wales hebben bevestigd.

We plaatsen onze studenten in het hart van alles. Als gevolg hiervan hebben we een gouden beoordeling, de hoogst mogelijke beoordeling, behaald in het nationale Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF) en staan we op de 6e plaats in het VK voor studenttevredenheid in de National Student Survey voor 2020.

Onze prachtige campussen aan het water maken ons een aantrekkelijke locatie voor studenten en personeel van over de hele wereld, en onze multiculturele gemeenschap biedt een wereldwijd perspectief, waardoor degenen die zich bij ons voegen vaardigheden en kennis kunnen ontwikkelen die hen op een succesvolle en verrijkende carrière zetten.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Onderzoeksgraden (MPhil / PhD) in Finance and Management
  • London, Verenigd Koninkrijk
 • MSc in servicebeheer en ontwerp
  • Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
 • Master of Science in Management
  • Vienna, Oostenrijk