Keystone logo
Swansea University MRes in Biosciences
Swansea University

MRes in Biosciences

Swansea, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 20.400 / per year *

Op de campus

* VK / EU-studenten: £ 4.407 voltijds; £ 2,203,50 / jaar parttime. Internationale studenten: £ 20.400 voltijds; £ 10.200 / jaar parttime

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De MRes in Biosciences biedt u deskundige onderzoekstraining ingebed in onze onderzoeksgroepen van wereldklasse ingebed in een of meer van onze onderzoeksthema's in Biosciences. U profiteert van onze gespecialiseerde faciliteiten op weg naar het behalen van een onderzoekskwalificatie van echt onderscheid.

Onze gespecialiseerde faciliteiten omvatten:

 • Een op maat ontworpen £ 12,5 miljoen kustonderzoeksschip.
 • Het unieke centrum voor duurzaam aquatisch onderzoek.
 • Geavanceerde computerfaciliteiten met high-end grafische werkstations.
 • Op maat gemaakt gedrag en ecologische laboratoriumfaciliteiten.
 • Toegewijde moleculaire ecologie en endocrinologie faciliteiten en laboratoria.

De eerste termijn bestaat uit twee verplichte modules met kernwetenschappelijke vaardigheden, kennis van onderzoeksmethoden en wetenschappelijke beoordeling, en een module gekozen uit een aanbod van het College of Science. De tweede en derde term worden gebruikt door het onderzoeksproject.

Toelatingseisen

 • De toelatingseisen voor de MRes Biosciences is een eerste of hogere tweedeklas graad in Bioscience of een gerelateerd onderwerp.
 • IELTS 6.5 (met een minimum van 6.0 in elk onderdeel) of gelijkwaardige Engelse test.
 • Behalve academische kwalificaties kunnen toelatingsbeslissingen gebaseerd zijn op andere factoren, waaronder (maar niet beperkt tot): de standaard van de onderzoekssamenvatting / het voorstel, de prestaties tijdens het interview, de intensiteit van de competitie voor beperkte plaatsen en relevante professionele ervaring.

Hoe u onder toezicht staat

Tijdens de cursus van een jaar, zul je een reeks aangeleerde modules ondernemen voordat je aan een groot onderzoeksproject begint onder begeleiding van deskundig onderzoekspersoneel dat je ontwikkeling van onafhankelijke onderzoeksvaardigheden zal begeleiden en ondersteunen, wat leidt tot een proefschrift geschreven in de stijl van een wetenschappelijk artikel.

Welsh-voorziening

Als u een Welsh-spreker bent, is onze toegewijde academie, Academi Hywel Teifi hier om u gedurende uw hele tijd aan de Swansea University . We bieden u:

 • Een interview via het medium Welsh bij het aanvragen van een plaats.
 • De optie om uw persoonlijke correspondentie in het Welsh te ontvangen - wij zullen dan met u communiceren in de door u gewenste taal.
 • De optie om je cursussen of examens te schrijven en in te dienen via het medium Welsh (zelfs als je ervoor hebt gekozen om in het Engels te studeren) en er zal alles aan worden gedaan om je werk in de originele taal te markeren.
 • Een Welsh-sprekende persoonlijke tutor.
 • Eén-op-één ondersteuning om uw academische Welshe taalvaardigheden te verbeteren.

Sinds 2011 is het aantal studenten dat via Welsh aan de Swansea University studeert met 40% toegenomen en onze * TEF-gegevens over de afgelopen twee jaar laten zien dat Welsh-medium studenten zeer goede prestaties leveren met betrekking tot inzetbaarheid (* Swansea University TEF return 2017 en 2018).

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

1225-DJI_0003

Swansea University werd voor de tweede keer in vijf jaar uitgeroepen tot Universiteit van het Jaar in de Whatuni Student Choice Awards 2019. De universiteit van Swansea University werd niet alleen gekroond tot Universiteit van het Jaar, maar nam ook de eerste plaats in de categorie Internationaal in en plaatste de top drie in de categorieën Postdoctoraal en Cursus en Docenten. De Whatuni Student Choice Awards worden volledig door studenten gestemd, met meer dan 41.000 beoordelingen en commentaren afkomstig van meer dan 160 Britse instellingen.

In de prestigieuze Guardian University Guide 2021 staan we op de 24e plaats in het VK en hebben we voor de tweede keer in drie jaar de titel van Welsh University of the Year gewonnen, waarmee we onze positie als toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in Wales hebben bevestigd.

We plaatsen onze studenten in het hart van alles. Als gevolg hiervan hebben we een gouden beoordeling, de hoogst mogelijke beoordeling, behaald in het nationale Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF) en staan we op de 6e plaats in het VK voor studenttevredenheid in de National Student Survey voor 2020.

Onze prachtige campussen aan het water maken ons een aantrekkelijke locatie voor studenten en personeel van over de hele wereld, en onze multiculturele gemeenschap biedt een wereldwijd perspectief, waardoor degenen die zich bij ons voegen vaardigheden en kennis kunnen ontwikkelen die hen op een succesvolle en verrijkende carrière zetten.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MSc in Toxicologie
  • Birmingham, Verenigd Koninkrijk
 • GREEN Graduate Program - Materialen geïnspireerd door de natuur en voor energie en duurzame technologieën (MINEST)
  • Pau, Frankrijk
 • Master in bio-informatica
  • Norrmalm, Zweden