Keystone logo
Swansea University MSc Management (marketing)
Swansea University

MSc Management (marketing)

Swansea, Verenigd Koninkrijk

Request duration

Request teaching languages

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Ben je op zoek naar een diploma dat je helpt vooruit te komen in de competitieve wereld van marketing? Het is een carrière met geweldige mogelijkheden voor vooruitgang en met de kans om in elke branche, waar ook ter wereld te werken, is er zeker iets dat bij je vaardigheden past.

Het MSc Management (Marketing) programma van Swansea University is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in de uitdagingen van wereldwijde marketingactiviteiten en die een carrière willen opbouwen binnen een marketingvakgebied. In deze cursus houd je je bezig met specialistische onderwerpen zoals geïntegreerde marketingcommunicatie en consumentengedrag.

Dit programma is speciaal ontworpen met een duidelijke focus op management in een onderling verbonden wereldwijde gemeenschap. Het behandelt ook kernconcepten van management zoals het beheren van financiële middelen, operations management, human resource management en marketing management.

De cursus is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), de enige gecharterde beroepsorganisatie in het Verenigd Koninkrijk die zich toelegt op het bevorderen van de hoogste normen op het gebied van management en uitmuntend leiderschap. De cursus staat open voor studenten van alle studierichtingen die in het bedrijfsleven of het management willen werken. Na het behalen van je diploma ontvang je een CMI niveau 7 certificaat.

We weten dat er veel concurrentie is. Om je te helpen het beste uit je studie te halen en de concurrentie voor te blijven, bevat het programma ook een module academische vaardigheden waarin zaken als onderzoeksmethoden aan bod komen.

Deze cursus is ook beschikbaar in deeltijd met een duur van 2 jaar.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen