Keystone logo
Swansea University Nanogeneeskunde, MSc
Swansea University

Nanogeneeskunde, MSc

Swansea, Verenigd Koninkrijk

Request duration

Request teaching languages

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Heb je een diploma in cel- en moleculaire biologie, biochemie, genetica, farmacologie, farmacie, medische techniek of natuurkunde? Heb je ambities om deze kennis toe te passen op medisch of life sciences gebied? Nanomedicine kan de graad voor jou zijn. Verbeter uw carrièrevooruitzichten door Nanomedicine te bestuderen.

Nanogeneeskunde is het raakvlak van klinische geneeskunde, farmacie, regeneratieve geneeskunde en nano (geno) toxicologie. De toenemende vraag naar en het bewustzijn van nanotechnologie-toepassingen in de geneeskunde heeft geleid tot de opkomst van nanogeneeskunde. Profiteren van de £ 22 miljoen infrastructuurinvestering in het Center for Nanohealth (CNH).

Geschikt voor iedereen met een life sciences-diploma dat zich richt op de industrie die in de farmacie of onderzoekscarrières via PhD's wordt geconfronteerd, zullen studenten nano-enabled innovatie in moleculaire geneeskunde, medicijnontwikkeling, geavanceerde medicijnafgifte en beeldvorming / diagnostiek aanpakken. Farmaceutica en geavanceerde therapeutica zijn in deze thema's ingebed. Daarnaast hebben we twee aandachtsgebieden, namelijk Regeneratieve geneeskunde (waarin biomaterialen zijn verwerkt) en nano (geno) toxicologie die aansluiten bij de kernthema's van het onderzoek van de School. Deze gebieden worden geleverd door expertise van de hogescholen voor techniek en wetenschap, culminerend in een multidisciplinair laboratoriumgebaseerd onderzoeksproject ondersteund door specifieke modules voor statistiek / informatica en onderzoeksontwerp / ethiek.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen