Keystone logo
Swansea University

Swansea University

Swansea University

Invoering

Swansea, opgericht in 1920, is een levendige door onderzoek geleide universiteit.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

6436-Aerial Lighthouse Mumbles [Hi res]

Swansea University is een door onderzoek geleide universiteit die sinds 1920 een verschil heeft gemaakt. Onze diverse en gastvrije gemeenschap gedijt op verkenning en ontdekking, met een evenwicht tussen uitstekend onderwijs en onderzoek, naast een uitstekende levenskwaliteit.

Onze toewijding aan onderzoek met voordelen uit de echte wereld heeft ertoe geleid dat we onze ambitie hebben verwezenlijkt om een Top 30-onderzoeksuniversiteit te zijn, waarmee we de ranglijst van het Research Excellence Framework 2014-2021 van de 52e in 2008 naar de 26e plaats in het VK verhoogden.

Swansea University werd voor de tweede keer in vijf jaar uitgeroepen tot Universiteit van het Jaar in de Whatuni Student Choice Awards 2019. De universiteit van Swansea University werd niet alleen gekroond tot Universiteit van het Jaar, maar nam ook de eerste plaats in de categorie Internationaal in en plaatste de top drie in de categorieën Postdoctoraal en Cursus en Docenten. De Whatuni Student Choice Awards worden volledig door studenten gestemd, met meer dan 41.000 beoordelingen en commentaren afkomstig van meer dan 160 Britse instellingen.

In de prestigieuze Guardian University Guide 2021 staan we op de 24e plaats in het VK en hebben we voor de tweede keer in drie jaar de titel van Welsh University of the Year gewonnen, waarmee we onze positie als toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in Wales hebben bevestigd.

We plaatsen onze studenten in het hart van alles. Als gevolg hiervan hebben we een gouden beoordeling, de hoogst mogelijke beoordeling, behaald in het nationale Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF) en staan we op de 6e plaats in het VK voor studenttevredenheid in de National Student Survey voor 2020.

Onze prachtige campussen aan het water maken ons een aantrekkelijke locatie voor studenten en personeel van over de hele wereld, en onze multiculturele gemeenschap biedt een wereldwijd perspectief, waardoor degenen die zich bij ons voegen vaardigheden en kennis kunnen ontwikkelen die hen op een succesvolle en verrijkende carrière zetten.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

7232-030320_197 (1) copy edit

Internationale studenten

Swansea University wordt erkend als een World Top 200 University for International Students en we verwelkomen aanvragen van internationale studenten van over de hele wereld.

We moedigen onze internationale studenten aan om te solliciteren via ons online applicatiesysteem. Bezoek onze aanmeldingspagina's voor meer informatie over het maken van een undergraduate of postdoctorale aanvraag om te studeren aan de Swansea University .

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Swansea

    Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK, SA2 8PP, Swansea

Vragen