Keystone logo
Sustainability Management School

Sustainability Management School

Sustainability Management School

Invoering

Waarom Sustainability Management School ?

Het doel van de SUMAS is om maatschappelijk verantwoorde mondiale besluitvormers van de toekomst op te leiden die echt een verschil zullen maken in de wereld. Het doel is om een innovatieve mix van gedegen zakelijke kennis en een diep begrip van duurzame ontwikkeling te leveren.

Waarom duurzaamheid?

Een duurzame toekomst is niet langer een optie of een keuze, het is een noodzaak geworden. De komende generaties managers zullen de bedrijfspraktijken moeten heroverwegen om een duurzame impact op het milieu, op de economische ontwikkeling en op de samenleving als geheel mogelijk te maken. Bovendien zou het klimaatakkoord van Parijs tegen 2030 24 miljoen banen kunnen creëren, volgens een rapport van de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO).

Waarom Zwitserland

Studeren in Zwitserland biedt een unieke kans om Zwitserse waarden te leren, zoals integriteit, respect voor het milieu en tolerantie voor diversiteit. SUMAS is een business school die volledig op duurzaamheid is gebaseerd en de eerste in zijn soort.

Waarom Milaan, Italië?

Milaan is het levendige modecentrum van de wereld en ook een stad die geweldige dingen doet als het gaat om groen. Deze ervaring biedt een geweldige combinatie voor elke student die duurzaamheidsmanagement wil leren.

Waarom online?

SUMAS Online Campus komt tegemoet aan uw uiteenlopende behoeften op het gebied van tijd, locatie en gemak, om u te helpen succes te behalen met uw afstudeerprogramma. Ons ultramoderne e-learningplatform geeft u altijd en overal toegang tot de wekelijkse cursusinhoud. Netwerk online met je docenten en mede-master- en MBA-studenten via chat, en plan bijeenkomsten om over verschillende onderwerpen te praten.

Campusfuncties

Het hoofdkantoor van de International Union for the Conservation of Nature (IUCN) in Gland, Zwitserland, biedt de perfecte omgeving voor deze unieke ervaring van studeren aan SUMAS.

Dit innovatieve gebouw, ingehuldigd in juni 2010, is gecertificeerd MINERGIE ECO-P en streeft naar het hoogste niveau van US LEED-certificering.

  Locaties

  • Gland

   Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney , CH-1196, Gland

   • Switzerland Online

    Switzerland Online, Zwitserland

    • Milan

     Via Tortona, 56, 20144, Milan

     Vragen