Keystone logo
SUP des RH

SUP des RH

SUP des RH

Invoering

SUP des RH , de referentie-HR-school in Frankrijk en in het buitenland

Sinds de oprichting in 1998 is het de roeping van SUP des RH om HR-professionals op te leiden door kennis niet te verwaarlozen, door regelmatig haar competentiekaders te herzien en door de RRH en HRD te betrekken bij de opleiding en evaluatie van haar leerlingen. In een steeds meer verbonden wereld heeft SUP des RH een educatief project gebouwd dat gericht is op innovatie, persoonlijke ondersteuning, de zoektocht naar excellentie en de inzetbaarheid van haar stagiaires.

De enige school in Frankrijk die gespecialiseerd is in HR met 5 gecertificeerde titels

Professionele erkenning is in Frankrijk gebaseerd op diploma's en SUP des RH heeft vanaf het begin zijn programma's ontwikkeld rond titels die zijn gecertificeerd door de staat die is geregistreerd in de RNCP (National Directory of Professional Certifications):

 • Bachelor - Human Resources Officer - Level 6 gecertificeerd sinds 2004, vernieuwd door JO op 09/07/2016, RNCP directory-bestand n ° 2326
 • Mastere - Human Resources Development Manager - Level 7 gecertificeerd sinds 2007, vernieuwd door JO op 06/07/2016, RNCP directory-bestand n ° 26267
 • Executive MBA Verantwoordelijk voor innovatie en HR-transformatie - Niveau 7 gecertificeerd sinds 14/10/2020, RNCP-directorybestand n ° 34990
 • Executive MBA International Human Resources Manager - Level 7 gecertificeerd sinds 14/10/2020, RNCP-directorybestand nr. 34981
 • Executive MBA Head of Global Compensation and Benefits - Level 7 gecertificeerd sinds 10/14/2020, RNCP-directorybestand nr. 34980

Afstandsonderwijs & SUP des RH : leef een nieuwe leerervaring!


Haal je "Human Resources Officer" -diploma met onze webserie van 89 afleveringen speciaal gemaakt door en voor SUP des RH !

De serie "Fais pas ta RH" dompelt de leerling onder in het hart van het KENED-bedrijf om alle HR-concepten te ontdekken die hij tijdens zijn opleiding zal bestuderen: een kans om op een leuke manier de realiteit van een HR-manager te ontdekken. Alle cursussen zijn gebaseerd op de bedrijfsomgeving van de serie: KENED. Je moet rekruteren, trainen, sanctioneren ... De opleidingen komen zo tot leven en brengen je in een professionele houding die zo dicht mogelijk bij de realiteit staat.

Bijvoorbeeld: u werft een werknemer aan, stelt zijn contract op, organiseert zijn integratie, voert zijn DUE uit en aan het einde van de maand zijn eerste loonstrook. Aanwerving, recht en salaris zijn met elkaar verweven zoals in het echte professionele leven! Het recht om fouten te maken: een echte filosofie bij SUP des RH . Geen stress meer van continue controles, alle tussentijdse tests worden alleen gebruikt voor positionering en kunnen worden herhaald (test- en leermethode).

Waarom lid worden van SUP des RH ? Voordelen !

 • Een grote school op mensenmaat: kleine klassen (gemiddeld 25 leerlingen) om te oefenen en uitwisselingen te bevorderen.
 • Erkende diploma's: profiteer van de erkenning van onze titels geregistreerd in de RNCP en profiteer van de sterke bekendheid van SUP des RH onder HR-professionals.
 • Individuele ondersteuning: zodra u zich registreert bij SUP des RH , wordt u ondersteund door uw CARE (lees hier meer).
 • Digitale leermiddelen: SUP des RH voorziet al zijn leerlingen van de nodige hulpmiddelen tijdens hun opleiding (platform voor afstandsonderwijs, Microsoft 365-omgeving, laptop-pc, enz.)
 • Uitstekende succes- en integratiepercentages: gemiddeld 91% slagingspercentage en 90% van onze leerlingen heeft binnen 6 maanden een baan.

Een netwerk van partnerbedrijven sinds 1998

SUP des RH wordt door bedrijven erkend voor de inzetbaarheid en het potentieel van haar opgeleide leerlingen. De school heeft vanaf het begin haar duale leerprogramma's ontwikkeld en geniet nu het vertrouwen van een groot netwerk van partnerbedrijven . De school is voor HR-besluitvormers een echte pool van stagiaires en toekomstige medewerkers geworden. Tastbaar bewijs van de professionele effectiviteit SUP des RH studenten en afgestudeerden!

 • 1.500 stage- en jobaanbiedingen / jaar
 • 90% van de afgestudeerden is binnen 6 maanden in functie (gemiddelde van de laatste 5 promoties, alle titels samen)

Locaties

 • Île-de-France

  Rue Dombasle,54 Bis, 75015, Île-de-France

 • Île-de-France

  Rue de Moscou,39, 75008, Île-de-France

Vragen