Keystone logo
SUNY Old Westbury School of Business

SUNY Old Westbury School of Business

SUNY Old Westbury School of Business

Invoering

Dean's bericht

De School of Business zet zich in om onze studenten bedrijfsonderwijs van hoge kwaliteit te bieden via haar curriculum, haar onderwijs en haar ondersteunende diensten voor studenten. Ons curriculum wordt voortdurend bijgewerkt om de dynamische en competitieve aard van het echte bedrijfsleven te weerspiegelen.

Alle bedrijfsfaculteiten leggen een hoge nadruk op de effectiviteit van het onderwijs en de toegankelijkheid van studenten. Faculteiten worden aangemoedigd om te experimenteren met een diversiteit aan benaderingen bij het verzenden van informatie en ervoor te zorgen dat het klaslokaal een participatieve leeromgeving is. Onze faculteit put uit hun ervaring en onderzoek om het leren van studenten in onze klaslokalen te verrijken.

De School of Business realiseert zich het belang van academische advisering als een sleutelcomponent in de hbo-opleiding van een student. Studentenondersteunende diensten zijn bedoeld als aanvulling op het curriculum en het onderwijsaspect van de bedrijfsopleiding van een student. Bedankt dat u ervoor heeft gekozen om de School of Business-site te verkennen; de links op deze pagina bieden u meer informatie. Ik stel voor dat je begint door op Spotlight on Engagement, Innovation, & Impact te klikken.

Raj Devasagayam, Ph.D.

Dean, School of Business

E-mail: [email protected]

Locaties

  • Old Westbury

    Old Westbury, Verenigde Staten

    Vragen