Keystone logo
SUNY Korea

SUNY Korea

SUNY Korea

Invoering

SUNY-Korea opende zijn deuren maart 2012 als de eerste Amerikaanse universiteit opgericht op Koreaanse bodem. Het is ook de eerste universiteit die de join Incheon Global Campus (IGC). SUNY-Korea'S degree programma's zijn vergelijkbaar met prestigieuze universiteiten in het Verenigde Staten. Studenten kunnen genieten van zowel Amerikaanse onderwijs en dynamische de Koreaanse cultuur. Wij koesteren morele integriteit en streven ernaar om onze studenten te leren om anderen te dienen met deugd en visie van hun eigen land. Wij bieden ook betaalbaar op de campus behuizingen, een breed scala aan beurzen, mogelijkheden om een ​​wereldwijd netwerk te vormen, en een evenwichtig onderwijssysteem om onze studenten als competente en verantwoordelijke leiders te verhogen.

We zijn trots om studenten met een stellaire academische prestaties hebben, en het zoeken naar studenten met een uitzonderlijke talenten. We zijn ook trots om te zeggen dat onze studenten is een waarheidsgetrouwe weergave van de wereldwijde gemeenschap, met meer dan 30% internationale studenten. Op dit moment bieden we undergraduate en graduate opleidingen uit Stony Brook University (SBU), Dat is de meest erkende universiteit binnen SUNY. Deze programma's zijn identiek aan die van SBU en worden gegeven door SBU faculteit. Hierdoor studenten krijgen dezelfde diploma afgegeven door SBU op hun afstuderen. Onze universiteit blijft zijn programma-aanbod op verschillende wetenschapsgebieden, zoals engineering, mode, wetenschap, en nog veel meer uit te breiden.

Wij streven ernaar om de hub voor de wereldwijde onderwijs, onderzoek en innovatie. Om dit te bereiken, zullen we partnerships met de beste instellingen te vormen in zowel de private als de publieke sector, en blijven doen ons best om wereldwijd netwerk met de leiders en talenten op te bouwen uit de hele wereld.

over SUNY

The State University van New York (SUNY) is 's lands grootste en meest uitgebreide State University in de Verenigde Staten. SUNY werd officieel opgericht in 1948 toen New York de 48 toestand naar een staatsuniversiteit systeem te creëren werd. SUNY aanvankelijk vertegenwoordigd een consolidatie van de 29 niet-gelieerde instellingen, waaronder 11 docenten hogescholen. Vandaag de dag, SUNY uitgegroeid tot 64 geografisch verspreide campussen die met het oog op een hoge kwaliteit van het onderwijs en de mogelijkheid te bieden hebben vastgesteld bevatten.

De missie van de staat universitaire systeem is om de inwoners van New York educatieve diensten van de hoogste kwaliteit, met een zo breed mogelijke toegang, met een compleet scala van academische, professionele en beroepsonderwijs postsecondary programma's. SUNY biedt een brede diversiteit van pedagogische opties, waaronder de korte termijn beroeps- / technische opleidingen, certificaat, associate en baccalaureaat programma's, graduate graden en post-doctorale studies. SUNY biedt toegang tot vrijwel elk gebied van de academische of professionele studie binnen het systeem via meer dan 7.000 graden en certificaat programma's. SUNY is toegewijd aan het leveren van kwaliteit van het onderwijs tegen een betaalbare prijs aan New Yorkers en studenten uit het hele land en de wereld. SUNY studenten vertegenwoordigen een wereldwijde gemeenschap die uit elke staat in de VS, vier gebieden van de VS, en 160 landen over de hele wereld.

over SBU

Stony Brook University (SBU) is een van de campussen van het SUNY systeem, gelegen op Long Island, New York. De campus van de universiteit ligt op ongeveer 60 mijl ten oosten van Manhattan en 60 mijl ten westen van Montauk Point. SBU werd opgericht in 1957 als een college voor de bereiding van het voortgezet onderwijs van de wiskunde en wetenschap. Sindsdien is SBU enorm gegroeid en wordt nu erkend als een van de natie de belangrijke centra van het leren en wetenschap.

SBU is gerangschikt in de top 100 publieke nationale universiteiten door US News & World Report en is opgenomen op hun lijst van opmerkelijke programma's voor undergraduate onderzoek en creatieve projecten. SBU is een lid van de prestigieuze Association of American Universities (AAU), de uitnodiging-enige organisatie van de beste universiteiten in Noord-Amerika. Er zijn 67 undergraduate majors en 77 minderjarigen, 102 masteropleidingen, 40 doctoraatsprogramma's en 32 graduate certificaat programma's. Stony Brook is een van de 10 universiteiten krijgen een National Science Foundation erkenning award voor de integratie van onderzoek en onderwijs. De internationaal erkende onderzoekscentrum van Brookhaven National Laboratory (BNL) bevindt zich vlakbij de campus en wordt beheerd door SBU.

Locaties

  • Incheon

    SUNY Korea, 119 Songdo Moonhwa-Ro, Yeonsu-Gu, 21985, Incheon

    Opleidingen

    Vragen