Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

Invoering

De UB School of Management is een levendige en inclusieve gemeenschap van grote denkers en nog grotere doeners. We werken samen om theorieën in vraag te stellen en te verbeteren, elkaar op te heffen en verandering te stimuleren. Want bij de UB School of Management is ambitie een deugd, vasthoudendheid een gegeven, en ontdekking gebeurt overal, van de klas tot de directiekamer. Dat is precies hoe we het hier doen.

Een traditie van uitmuntendheid

Sinds 1923 heeft de UB School of Management een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een van de beste bedrijfsscholen ter wereld. Het uitgebreide aanbod van ons academische portfolio, de expertise van onze faculteit en het wereldwijde succes van onze afgestudeerden zijn de belangrijkste redenen voor de waardering van de school.

Een wereldwijde aanwezigheid

Tegenwoordig strekt de educatieve reputatie van de School of Management letterlijk de hele wereld uit, en studenten op de school komen van over de hele wereld. In een bepaalde klas kan een bezoeker van de school studenten uit Buffalo of New York City naast studenten uit Azië of Duitsland zien zitten, terwijl ze luisteren naar een professor die onlangs is teruggekeerd van het lesgeven aan studenten in Singapore.

In een steeds globalere zakelijke omgeving zorgen de diversiteit van onze programma's en onze internationale reputatie ervoor dat de School of Management-graad een referentie is die deuren opent voor onze afgestudeerden bij elk bedrijf waar ook ter wereld.

Een nationaal gerangschikt fulltime MBA-programma

Ons nationaal gerangschikt voltijds MBA-programma bereidt studenten voor op leidinggevende posities in management sinds 1931. Combineer een basisopbouwende kern met flexibele, carrièregerichte keuzevakken. Voeg daarbij de praktijk van leren op drie niveaus - individueel, studieteam en cohort - en bekroonde programma's zoals LeaderCORE ™ en Corporate Champions, en je hebt een onverslaanbare ervaring.

Executive en professionele MBA's

Topbestuurders van toonaangevende bedrijven in West-New York profiteren ook van de MBA-programmering van de school door zich in te schrijven voor ons dynamische Executive MBA-programma. Sinds de oprichting in 1994 zijn honderden bedrijfsleiders afgestudeerd aan dit intensieve programma van 17 maanden, bedoeld voor de meest getalenteerde en ervaren leidinggevenden in de regio.

Ons professionele MBA-programma, een hybride van persoonlijk en webgebaseerd leren, biedt avond- en zaterdagopties en kan in slechts 27 maanden worden voltooid. Het is ontworpen voor zakenmensen met minimaal een jaar professionele werkervaring en is de meest prestigieuze en goedkoopste parttime MBA-opleiding in West-New York.

Sterke internationale aanwezigheid

Internationaal bieden we een bachelordiploma in het bedrijfsleven aan in Singapore in samenwerking met het Singapore Institute of Management. We bieden ook een samenwerkingsverband in Bangalore, India, dat bestaat uit twee masters: een Master of Science in Management Science: Business Analytics and Systems van de State University of New York in Buffalo en een Master of Business Administration van Amrita University.

Leidende undergraduate-programma's

Op het bachelorniveau schrijven jaarlijks meer dan 2.900 studenten zich in voor onze nationaal erkende programma's in bedrijfskunde en boekhouding. Veel van deze studenten profiteren van een stageprogramma dat wordt beschouwd als een van de beste en grootste van het land.

Prestigieuze doctoraat

Ons Management PhD-programma, met meer dan 45 studenten, is het belangrijkste doctoraatsprogramma in het SUNY-systeem en werft wereldwijd studenten aan. Afgestudeerden aanvaarden posities bij grote universiteiten in de VS en bij toonaangevende advies- en onderzoeksbureaus.

Bedrijfstrainingen, ondernemerschap en leiderschap op maat

Naast kredietdragende programma's bieden we ook innovatieve onderwijs- en professionele ontwikkelingsprogramma's voor leidinggevenden, professionals en organisaties via ons Center for Executive Development (CED). De CED biedt een scala aan niet-kredietdragende trainingsprogramma's op maat voor bedrijven en particulieren. Het aanbod omvat instructie in leiderschap, toezichthoudende vaardigheden, marketing, LEAN-productie, projectmanagement en vele andere. Programma's kunnen over het algemeen worden afgestemd op de trainingsbehoeften van elke organisatie. Een breed en divers scala aan organisaties neemt jaarlijks deel aan CED-trainingen.

De School of Management is ook de thuisbasis van het Center for Entrepreneurial Leadership (CEL), dat sinds 1987 de ondernemerstalenten van ondernemers en managers versterkt om hun groeivooruitzichten te verbeteren. Het bevorderen van ondernemerschap is essentieel om de universiteit, de omringende gemeenschap en de grotere economie van West-New York te stimuleren. De CEL biedt geïndividualiseerd en interactief onderwijs in ondernemerschap.

Het Center for Leadership and Organisational Effectiveness (CLOE) van de School of Management werd in 2013 gelanceerd om effectievere leiders en organisaties te creëren. Gebouwd op een fundament van high-impact beurs en probleemgerichte organisatorische en economische betrokkenheid, streeft CLOE ernaar een internationaal erkend centrum te zijn voor het produceren van thought leadership in organisatorisch leiderschap en innovatie.

Locaties

  • Buffalo

    Buffalo, Verenigde Staten

    Vragen