Keystone logo
Sheffield University Management School MSc Marketing Management Practice
Sheffield University Management School

MSc Marketing Management Practice

0 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* GBP voor thuis / EU-studenten en 22.450 GBP voor internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Met zijn accreditatie van het Chartered Institute of Marketing (CIM), is deze MSc ontworpen om afgestudeerden te leiden naar een carrière in marketing management.

Dit programma biedt je de kennis en vaardigheden voor een carrière in de marketingdiscipline en studenten die zich aanmelden voor dit programma worden automatisch Affiliate Post-Graduate-leden van de CIM.


De cursus

Gedurende twee semesters fulltime gedoceerd, gevolgd door een proefschrift, leer je via een reeks lezingen, seminars, casestudy's en groepswerk voor samenwerkend leren. Beoordeling gebeurt via individuele opdrachten, groepsprojecten, examens en een proefschrift.

De CIM-accreditatie is zeer gunstig voor afgestudeerden in deze MSc. Studenten die zich inschrijven voor het programma worden automatisch affiliate post-graduate leden van de CIM. Na succesvolle afronding kwalificeert u zich voor de geassocieerde CIM-lidmaatschapsstatus en als u drie jaar marketingervaring hebt, komt u in aanmerking voor het volledige lidmaatschap van het instituut. Na verdere ontwikkeling komen ook afgestudeerden van onze MSc in Marketing Management Practice in aanmerking voor de status Chartered Marketer.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​organisatorisch project uit te voeren, waardoor je echte werkervaring krijgt binnen een bedrijf.

De cursus begint in september en duurt meer dan een volledige 12 maanden. Studenten die het eerste semester met succes hebben afgerond maar niet doorgaan, ontvangen het PG-certificaat. Degenen die slagen voor de modules van beide semesters maar het proefschrift niet voltooien, ontvangen het Diploma.

modules

Core modules:

  • Wereldwijde marketing
  • Marketing Management
  • Hedendaagse marketingpraktijken
  • Marketingcommunicatie
  • Internationaal consumentengedrag
  • branding
  • Services en retailmarketing
  • Marketing in de maatschappij
  • Marktonderzoek
  • Proefschrift


De kandidaat

Aantrekkelijk voor afgestudeerden met een disciplinaire achtergrond, je bent geïnteresseerd in marketingmanagement en wilt kennis en een kritische waardering van het onderwerp opdoen.

Je hebt een goed diploma van de tweede of tweede graad of een erkende beroepskwalificatie. Voor buitenlandse studenten is de standaard Engelse vereiste voor Sheffield University Management School IELTS 6.5 met minstens 6 in elk onderdeel of equivalent.


De school

Sheffield University Management School is er trots op in de top één procent van bedrijfsscholen in de wereld te zijn dankzij een prestigieuze Triple Crown-accreditatie (AMBA, EQUIS, AACSB). Het spectaculaire, door de architect ontworpen gebouw van de school bevindt zich in het groene Broomhill, op slechts 15 minuten lopen van het stadscentrum en op 15 minuten rijden van het Peak District, met een zeer hoge levenskwaliteit.

We zijn door onderzoek gestuurd, dynamisch en vooruitstrevend. The School streeft ernaar dat elke afgestudeerde zowel in theorie als in de praktijk klaar en beschikbaar is. Onze academici van wereldklasse en gerenommeerde graden en kwalificaties werken heel hard om dit te garanderen.

Er is ook een speciale carrièreservice beschikbaar om studenten te ondersteunen en om u in contact te brengen met organisaties. De employabilityhub fungeert als een belangrijke interface tussen managementstudenten en de externe wereld. Het is een toegewijde dienst om u te helpen toegang te krijgen tot ondersteuning op het gebied van inzetbaarheid, ontwikkeling van vaardigheden en kansen op de volgende gebieden; postdoctorale projecten, stages, postacademische internationale zomerscholen, beroepsverenigingen en loopbanen.Beurzen

Bezoek de volgende website voor meer informatie over beurzen. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen