Keystone logo
Sheffield University Management School MSc Global Marketing Management
Sheffield University Management School

MSc Global Marketing Management

Sheffield, Verenigd Koninkrijk

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 6.325 / per semester *

Op de campus

* (UK semester) HK $ 119.000 (HK semester) voor thuis / EU studenten en 11.225 (VK semester) HK $ 119.000 (HK semester) voor internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Marketing en beheer op wereldwijde schaal - deel uw studies op tussen het VK en Hong Kong om een ​​kritisch inzicht te krijgen in succesvolle marketing in internationale gebieden.

Dit 12-maanden durende programma, gezamenlijk verzorgd door de Sheffield University Management School en de Hong Kong Baptist University, is bedoeld voor studenten met een disciplinaire achtergrond die een carrière in internationale marketing willen ontwikkelen. Het is goedgekeurd door het Chartered Institute of Marketing (CIM).

Je brengt het eerste semester van je studie door in Sheffield, het Verenigd Koninkrijk en de tweede in Hong Kong, de Volksrepubliek China. Niet-Hong Kong afgestudeerden van het programma kunnen van toepassing zijn om te blijven en werken in Hong Kong gedurende 12 maanden na het afstuderen. Studenten die zich voor dit programma inschrijven, worden automatisch Affiliate Post-Graduate-leden van de CIM.


De cursus

Onze MSc in Global Marketing Management wordt voltijds onderwezen over twee semesters (eerste semester in Sheffield, tweede semester in Hong Kong) gevolgd door een proefschrift, door een combinatie van lezingen, seminars, casestudy's en groepswerk voor samenwerkend leren. Een mix van casestudy's en opdrachten helpt u bij het ontwikkelen van uw toegepaste marketingvaardigheden. Studenten worden beoordeeld via individuele opdrachten, groepsprojecten, examens en hun proefschrift.

De CIM-accreditatie is zeer gunstig voor afgestudeerden in deze MSc. Studenten die zich inschrijven voor het programma worden automatisch affiliate post-graduate leden van de CIM. Na succesvolle afronding kwalificeert u zich voor de geassocieerde CIM-lidmaatschapsstatus en als u drie jaar marketingervaring hebt, komt u in aanmerking voor het volledige lidmaatschap van het instituut. Na verdere ontwikkeling komen ook afgestudeerden van onze MSc in Global Marketing Management in aanmerking voor de status Chartered Marketer.

De cursus begint in september en duurt meer dan een volledige 12 maanden.

modules

Semester 1: Sheffield

 • Wereldwijde marketing
 • Marketing Management
 • Hedendaagse marketingpraktijk
 • Marketingcommunicatie
 • Internationaal consumentengedrag

Semester 2: Hong Kong

 • International Services Marketing Management
 • Strategische marketing
 • Internationaal marketingonderzoek
 • Maatschappelijk verantwoorde marketing in een internationale context

Semester 3

 • Dissertatie (in Sheffield of Hong Kong)


De kandidaat

Onze studenten zijn ervaren en hoog opgeleid in hun diverse disciplines, maar willen hun expertise verder uitbouwen en een kritische waardering voor internationaal management en marketing ontwikkelen. Dit programma is ontwikkeld met de studenten in de voorhoede - je studeert niet alleen af ​​met de MSc, maar ook met een CMI-diploma.

Je hebt een 2: 1 graad (of equivalent) of een goedgekeurde beroepskwalificatie. Voor buitenlandse studenten is de standaard Engelse vereiste voor Sheffield University Management School IELTS 6.5 met minstens 6 in elk onderdeel of equivalent.


De school

Sheffield University Management School is er trots op deel uit te maken van de beste procent van de bedrijfsscholen in de wereld dankzij een prestigieuze Triple Crown-accreditatie (AMBA, EQUIS, AACSB). Het spectaculaire, door de architect ontworpen gebouw van de school ligt in de groene Broomhill, op slechts 15 minuten lopen van het stadscentrum en op 15 minuten rijden van het Peak District, waardoor u een zeer hoge levenskwaliteit heeft.


We zijn door onderzoek gestuurd, dynamisch en vooruitstrevend. The School streeft ernaar dat elke afgestudeerde zowel in theorie als in de praktijk klaar en beschikbaar is. Onze academici van wereldklasse en gerenommeerde graden en kwalificaties werken heel hard om dit te garanderen.

Op de Sheffield University Management School staat ook een carrière-service klaar om studenten te ondersteunen en om je in contact te brengen met organisaties. De employabilityhub fungeert als een belangrijke interface tussen managementstudenten en de externe wereld. Het is een toegewijde dienst om u te helpen toegang te krijgen tot ondersteuning op het gebied van inzetbaarheid, ontwikkeling van vaardigheden en kansen op de volgende gebieden; postdoctorale projecten, stages, postacademische internationale zomerscholen, beroepsverenigingen en banen.


Beurzen

Bezoek de volgende website voor meer informatie over beurzen. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MSc Strategic Marketing
  • Brighton, Verenigd Koninkrijk
 • MSc in wereldwijde marketing
  • London, Verenigd Koninkrijk
 • MSc in Entrepreneurship and Global Marketing (MScEGM)
  • Kowloon Tong, Hongkong