Keystone logo
Syracuse University

Syracuse University

Syracuse University

Invoering

Het College of Engineering and Computer Science, opgericht in 1901, heeft een levendige gemeenschap van leiders opgebouwd met een reputatie voor reactievermogen bij het voldoen aan regionale, nationale en mondiale behoeften. Onze studenten, docenten en alumni zijn verenigd door onze "zoekgeest", terwijl we actief zoeken naar innovatieve oplossingen voor complexe nieuwe uitdagingen. Door baanbrekend onderzoek, curriculaire innovaties en multidisciplinaire samenwerking pakken we uitdagingen aan zoals het beschermen van onze cybersystemen, het regenereren van menselijk weefsel, het leveren van schoon water, het nastreven van energie-efficiënte oplossingen en het beveiligen van gegevens binnen draadloze systemen.

accreditatie

Syracuse University is door de National Security Agency en het Department of Homeland Security aangewezen als een Center of Academic Excellence in Information Assurance Education (CAEIAE) sinds 2001 en als een Center of Academic Excellence in Information Assurance Research (CAE -R) sinds 2009.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Syracuse

    Syracuse, Verenigde Staten

Vragen