Keystone logo
University of Strathclyde Business School MSc Digital Marketing Management
University of Strathclyde Business School

MSc Digital Marketing Management

Glasgow, Verenigd Koninkrijk

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline *

Sep 2024

GBP 15.400 **

Op de campus

* Hoewel er geen formele sluitingsdatum is voor postdoctorale sollicitaties, raden we je aan rechtstreeks contact op te nemen met de afdeling/school waar je je inschrijft om te zien of er voor jouw cursus een uiterste inschrijfdatum is.

** Internationaal | Schotland / EU £ 13.000 | Rest van UK £ 13.000

Invoering

Waarom deze cursus?

Strathclyde's MSc in Digital Marketing Management (DMM) is ontwikkeld in samenwerking met de industrie als antwoord op de groeiende behoefte aan afgestudeerden met digitale marketingvaardigheden. Het programma is bedoeld om u in staat te stellen een van de volgende generatie van digitaal geschoolde professionals te worden.

Het curriculum van de cursus is gebaseerd op de hoog aangeschreven Department of Marketing van Strathclyde Business School en is gebaseerd op toonaangevende academische experts van de hele businessschool. De cursus profiteert ook van de gevestigde relaties van de universiteit met de industrie en de betrokkenheid van industriepartners bij de ontwikkeling en levering van het programma. Deze aanpak zorgt ervoor dat DMM voldoet aan de veranderende behoeften van de digitale werkplek en stelt u in staat om de nieuwste kennis, beste praktijken en de specialistische vaardigheden te verwerven om uw carrière in digitale marketing te ontwikkelen.

De eMarketing in Practice-cursus wordt ontwikkeld en geleverd in samenwerking met digitale marketingprofessionals van een toonaangevend bureau voor digitale media. Experts zullen hun kennis van digitale marketing in de praktijk delen, en bieden u een begripvolle en hands-on ervaring van gevestigde digitale media, evenals opkomende media.

De mate van samenwerking en betrokkenheid van de industrie in ons Digital Marketing Management-programma maakt het een uitstekende keuze voor uw loopbaanontwikkeling.

In het Digital Transformative Project neemt u deel aan een Digital Marketing Clinic waar lokale bedrijven hun digitale marketinguitdagingen en operationele problemen presenteren. U helpt bedrijven bij het ontwikkelen van een formele oplossing via een digitaal transformatieplan.

Wat ga je studeren

Je studeert 10 verplichte lessen gedurende de twee semesters en gaat ook de voorbereiding en de beginfase van het Digital Transformative Project aan. De hele focus van de zomerperiode zal uw Digital Transformative-project zijn.

Het programma biedt u een uitgebreid inzicht in digitale technologieën en hun toepassing voor zakelijke doeleinden. Onderwijzen en leren omvatten lezingen, case studies, presentaties, workshops en een 'hands-on' real-life business project. Uitgebreide onafhankelijke studie en groepsdeelname zijn vereist om de potentiële voordelen van het programma te realiseren.

Kern van het programma is de relevantie en responsiviteit van de sector, evenals academisch denken, theorieën en geavanceerde marketing en managementpraktijken.

Toelatingseisen

Een eerste of bovenste tweedeklas Honours-diploma, of in het buitenland equivalent, in Marketing of een bedrijfsdiploma met een aanzienlijk marketingcomponent.

Voorafgaande studie van business en marketing is nodig om studenten in staat te stellen op passende wijze bij te dragen aan groepsinteractie en groepswerk en ten volle te profiteren van de ontwikkeling van vaardigheden die verder gaat dan de basisaspecten van marketing en management. Werkervaring in digitale marketing en / of management is ook voordelig voor deze studies, maar niet verplicht.

Studenten voor wie Engels niet hun eerste taal is, moeten een minimum van 6,5 IELTS-score hebben, zonder individuele score lager dan 5,5, voor toegang tot dit programma.

Voorbereidingscursus pre-master

Het Pre-Masters-programma is een voorbereidingscursus die wordt gegeven aan de University of Strathclyde International Study Centre, voor internationale studenten (niet-EU / VK) die niet voldoen aan de toelatingseisen voor een masterdiploma aan de Universiteit van Strathclyde. Het Pre-Masters-programma biedt progressie naar een aantal graadopties.

Na succesvolle afronding zul je in staat zijn om door te stromen naar deze opleiding aan de Universiteit van Strathclyde.

Careers

De betrokkenheid van industriepartners bij de ontwikkeling en levering van het programma is erop gericht ervoor te zorgen dat het curriculum relevant is voor de voortdurend veranderende behoeften van de digitale werkplek. Als resultaat van deze uniek dynamische samenwerking tussen universiteit en industrie, hebt u de mogelijkheid om een ​​actuele kennis en de specialistische vaardigheden te verwerven met best practices uit de branche.

Succesvolle afronding van dit Masters-programma zal uw kansen op werk op de gedigitaliseerde markt aanzienlijk vergroten. Je bent gekwalificeerd om een ​​breed scala aan functies aan te vragen (bijv. Marketeer, manager, strateeg, consultant, data-analist, enz.) In industriële sectoren zoals financiën, de gezondheidssector en de publieke sector, waar werkgevers bereid zijn een hoge prijs te betalen. premie voor werknemers die in staat zijn om de digitale vaardighedenkloof op de werkplek te vullen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Accreditaties

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen