Keystone logo
State University of New York Maritime College

State University of New York Maritime College

State University of New York Maritime College

Invoering

SUNY Maritime College leidt dynamische leiders op voor de wereldwijde zeetransportindustrie, de scheepvaart, engineering, energie, facility management, financiën, de strijdkrachten en openbare dienstverlening. Studenten kiezen uit 11 niet-gegradueerde majors, waaronder vijf ABET-geaccrediteerde engineeringprogramma's en twee masteropleidingen. Gelegen op 30 minuten van het centrum van Manhattan, nemen studenten deel aan 17 varsity-atletiekteams en meer dan 40 clubs en organisaties, ROTC-opties en licentieprogramma's van de Amerikaanse kustwacht. Het licentieprogramma bereidt studenten voor op het navigeren, aandrijven en bedienen van zeeschepen.

In alle programma's en activiteiten van de hogeschool is het kenmerk van een SUNY Maritiem onderwijs leren door te doen. Deze onderscheidende, hands-on benadering trekt studenten aan die de handen uit de mouwen steken om zich voor te bereiden op persoonlijk en professioneel succes door middel van hun studie, buitenschoolse activiteiten en werkvoorbereiding.

Het Maritiem College zit in het derde jaar van de uitvoering van zijn strategisch plan, "Een nieuwe koers uitstippelen". Het plan is in de loop van 18 maanden tot stand gekomen in overleg met groepen belanghebbenden, waaronder alumni, leidinggevenden uit de sector, docenten, personeel en recruiters van bedrijven. Het plan bevat een robuuste en dynamische reeks doelen en acties die het college, haar studenten en de industrieën die we bedienen zullen voorbereiden op een snel veranderende wereld.

Locaties

  • The Bronx

    Pennyfield Avenue,6, 10465, The Bronx

    Vragen