Keystone logo
STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Invoering

Schoonheid om de wereld uit te dagen. Geloof je het?

Het Unique-concept van de school komt voort uit de combinatie van academische lezingen in de cursussen en het werken aan authentieke projecten met professionals en leveranciers - inspecties ter plaatse en ervaringen ter plaatse - samen met bezoeken aan workshops, laboratoria, fabrieken en winkels. Alles samen om de wereld elke dag, elk uur te ondermijnen.

De cursussen houden rekening met de resultaten van het belangrijkste internationale academische onderzoek met getuigenissen van wereldberoemde ontwerpers en architecten. Bijna alle nieuwe ideeën zijn geïnspireerd door kunstwerken en kunstenaars. Naast wetenschappelijke en praktische activiteiten lezen en bespreken we samen teksten over filosofie, kunstenaars, actualiteit en de nieuwste tendensen in design en architectuur.

Ons kantoor is een architectuur- en ontwerpstudio in Florence. We hebben om vele redenen voor deze geweldige stad gekozen.

Allereerst stelt de centrale ligging van Florence ons in staat om vele andere steden te bezoeken, te studeren en te werken, zoals Milaan, Rome en Venetië, waar we intensieve werkrelaties hebben ontwikkeld. In feite biedt de geografische ligging van Florence snelle en gemakkelijke toegang tot alle delen van Italië.

Ten tweede ontstond hier het Italiaanse Internationale Design, waar de meest interessante historische context samenkwam met een visie op de toekomst.

Ten derde omdat het de meest emotionele stad van Italië is.

Bovendien bevindt onze locatie zich in "Via degli Artisti", de grote kunstenaarswijk van de stad die bekend staat om zijn geschiedenis van artistieke productie.

Het specifieke van onze cursussen is dat het lesgeven internationale werkervaring combineert met theoretische colleges.

Door middel van een praktische werkaanpak en stadsbezoeken met ontwerp ter plaatse, onderwijzen onze professoren verschillende aspecten die betrokken zijn bij de ontwikkeling van projecten in zowel meubel- en interieurontwerp als architectuur.

Leer het, doe het

Locaties

  • Florence

    Studium Architecturae Florence Design School, , Florence

Vragen