Keystone logo
St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

Invoering

Missie: St. Thomas is een katholieke universiteit met een rijke culturele en internationale diversiteit die zich inzet voor het academische en professionele succes van haar studenten die ethische leiders worden in onze wereldwijde gemeenschap.

St. Thomas University (STU) is een particuliere, non-profit, katholieke universiteit in Miami Gardens, Florida. Bij STU dompel je je onder in een omgeving die bruist van diversiteit, rijk aan traditie en rijp is voor kansen.

STU streeft ernaar zijn studenten voor te bereiden om een leider te zijn op elk gebied van hun leven - professioneel, persoonlijk en spiritueel. De universiteit heeft een lange katholieke traditie van academische excellentie en is duidelijk vooruitstrevend in haar kijk; nieuwe concepten en technologieën omarmen, indrukwekkende onderzoeksprogramma's uitvoeren in een breed scala aan disciplines.

De universiteit vindt zijn oorsprong in de Universidad de Santo Tomas de Villanueva, opgericht in 1946 in Havana, Cuba, door Amerikaanse Augustijnen met hulp van Europese Augustijnen. Toen de Castro-regering in 1961 de Augustijnen uit Cuba verdreef, kwamen verschillende Amerikaanse Augustijnen naar Miami, waar ze in 1961 het Biscayne College oprichtten. De universiteit kwam in 1988 onder de steun van het aartsbisdom Miami, en verleende St. Thomas de onderscheiding van de enige katholieke aartsbisdom gesponsorde universiteit in de staat Florida. Toen de universiteitsstatus werd bereikt, werd de naam van de instelling veranderd in St. Thomas University om haar Cubaanse erfgoed weer te geven.

STU heeft 18 Undergraduate Majors, 16 Graduate Majors, 4 Doctoral Programmes en 1 Professional Program (Law) in drie hogescholen (het Gus Machado College of Business, het College of Science, Technology, Engineering & Health en Biscayne College) en één Law School . STU heeft 24 varsityteams als onderdeel van een robuuste en competitieve atletiekafdeling.

Leiderschapsontwikkeling

STU concentreert zich op het ontwikkelen van persoonlijke en overdraagbare vaardigheden die nodig zijn voor het professionele leven, zoals probleemoplossing, kritische analyse, onderzoek en schriftelijke en mondelinge communicatie. Door middel van groepsprojecten leer je effectief te opereren in teamverband. STU-alumni vormen een nauw verbonden netwerk met sterke banden met veel bedrijven en organisaties in de professionele sport, reizen en toerisme, en internationale zaken en handel.

Stages en zelfs vacatures zijn beschikbaar voor studenten in de meeste programma's, zodat u zich kunt bezighouden met stimulerende, bevredigende en carrièrebevorderende inspanningen. Het Student Success Centre is ontworpen om alle aspecten van de studentenervaring te verrijken en zorgt ervoor dat elke student gewapend is met vaardigheden en tools om te slagen.

St. Thomas University Geschiedenis

St. Thomas University werd in 1961 opgericht als Biscayne College in opdracht van de Augustijner Friars. Het college werd geaccepteerd als lid van de Southern Association of Colleges and Schools en voor het eerst geaccrediteerd door de Commission on Colleges in 1968. Door voortdurende groei en ontwikkeling verwierf het Biscayne College de status van universiteit in 1984 na de toevoeging van 10 masteropleidingen en de opening van de School of Law. De universiteit kwam in 1988 onder de steun van het aartsbisdom Miami, waardoor St. Thomas de onderscheiding kreeg als de enige door een aartsbisdom gesponsorde universiteit in de staat Florida.

Toen de universiteitsstatus werd bereikt, werd de naam van de instelling veranderd in St. Thomas University om haar Cubaanse erfgoed weer te geven. De universiteit vindt zijn oorsprong in de Universidad de Santo Tomas de Villanueva, opgericht in 1946 in Havana, Cuba, door Amerikaanse Augustijnen met hulp van Europese Augustijnen. Toen de Castro-regering in 1961 de Augustijnen uit Cuba verdreef, kwamen verschillende Amerikaanse Augustijnen naar Miami, waar ze het Biscayne College oprichtten. Gezien hun ervaring in Cuba waren de oprichters van de universiteit, en met name de eerste president, die vicerector van Villanueva was, zeer vertrouwd met het lesgeven aan studenten met verschillende achtergronden. Die toewijding aan studentendiversiteit gaat vandaag sterk door.

De St. Thomas University School of Law is een van de slechts twee geaccrediteerde katholieke rechtsscholen ten zuiden van de School of Law van Georgetown University in Washington, DC. De School of Law in St. Thomas werd in februari 1995 volledig geaccrediteerd door de American Bar Association en biedt de Juris Doctor-graad (JD) aan.

St. Thomas heeft zijn afgestudeerden het vertrouwen en de vaardigheden gegeven die nodig zijn voor succes op verschillende gebieden. Enkele opmerkelijke afgestudeerden zijn: Alex Penelas, de voormalige burgemeester van Miami-Dade County, Andy Elisburg, Vice President Operations voor de Miami Heat; Christina Fernandez, Chief Marshall voor de Southern Region US Marshals Service; en John Dooner, CEO van Interpublic Group of Companies.

Locaties

  • Miami Gardens

    Northwest 37th Avenue,16401, 33054, Miami Gardens

    Vragen