Keystone logo
SCPSU Business School

SCPSU Business School

SCPSU Business School

Invoering

Université Suisse Privée St Cléments - SCPU Business School werd opgericht om een ​​reeks cursussen te ontwikkelen in samenwerking met een reeks toonaangevende professionele instellingen voor de toekenning van kwalificaties.

Het merendeel van de beroepsorganisaties waarmee de Université Suisse Privée St Cléments samenwerkt, is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en het is voor Université Suisse Privée St Cléments wenselijk geworden om programma's op te zetten die ook zullen leiden tot de Britse geaccrediteerde onderwijskwalificatie.

Als onderdeel van deze Université Suisse Privée St Clements heeft geopend SCPU Business School om een reeks van programma's die niet alleen voldoet aan het curriculum en het lidmaatschap eisen van toonaangevende beroepsorganisaties, maar ook leiden tot een directe bieden Pathway aan de Britse mate kwalificaties. Zo is SCPU Business School opgericht om dubbele Université Suisse Privée St Cléments en UK OFQUAL geaccrediteerde awards aan te bieden.

De eerste programma's zijn bedoeld om studenten in staat te stellen hun studie voort te zetten bij een groot aantal Britse universiteiten.

SCPU - Business School is van mening dat de mogelijkheid om deze dubbele OFQUAL geaccrediteerde ATHE en Université Suisse Privée St Cléments awards te bestuderen een zeer goede manier is om een ​​Brits diploma te studeren wanneer de kosten voor het studeren van een bachelordiploma bij de meeste Britse universiteiten variëren van GBP £ 6.000 tot £ 9.000 per jaar

De meeste Britse universiteiten accepteren de 240 studiepunten die door de SCPU Business School Associate in Business Management (OFQUAL-niveau 4/5) worden aangeboden als aanvulling op het laatste jaar van een undergraduate-diploma. Evenzo zullen de meeste universiteiten 120 studiepunten accepteren die worden aangeboden door de SCPU Business School Post Graduate Degree in Management (OFQUAL Level 7) als geavanceerde toegang tot een MBA-aanvulling.

66405_trrg.png

Locaties

 • Lausanne

  Avenue Louis-Ruchonnet 4 1003 Vaud, , Lausanne

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Zwitserland

   Vragen