Keystone logo
St Thomas University Canada

St Thomas University Canada

St Thomas University Canada

Invoering

Wij geloven dat kleiner beter is. Onze kleine omvang is de reden dat we in staat zijn om al onze studenten een grote universitaire ervaring vol kansen te bieden.

St. Thomas University, gelegen in Fredericton, New Brunswick, is een kleine, voornamelijk niet-gegradueerde universiteit die zich toelegt op excellentie in het vrije kunstenonderwijs.

De universiteit is een spannende tijd. Het is een tijd voor persoonlijke en intellectuele groei. Het is een kans voor studenten om meer te weten te komen over de wereld en over zichzelf. Nieuwe interesses, nieuwe vrienden en nieuwe ervaringen helpen studenten mee te nemen naar het volgende hoofdstuk van hun leven.

Deze tijd kan altijd uitdagingen met zich meebrengen, en daarom zetten we ons in om een ongeëvenaarde leeromgeving te bieden, academische en persoonlijke ondersteuning voor wanneer dat nodig is, en kansen die studenten de ervaring bieden die ze nodig hebben om hun academische en professionele doelen te bereiken.

Klassen - Elke klas is klein en intiem. Met een maximum van 60 studenten, is onze gemiddelde klasgrootte slechts 26 studenten, en de bovenbouwklassen zijn zelfs nog kleiner. De lessen zijn gebaseerd op discussie en debat, en professoren kunnen hun studenten leren kennen en individuele aandacht bieden. 99% van onze fulltime faculteit heeft zijn Ph.D. of hoogste graden in hun vakgebied.

Uitmuntend onderwijs - 91% van de eerstejaars studenten beoordeelt hun ervaring als uitstekend of goed. Een van de redenen is dat de nadruk op lesgeven, academische uitdaging en het ontwikkelen van nieuwe denkvaardigheden tot de hoogste in Canada wordt gerekend.

Financiële hulp - De universiteit besteedt elk jaar $ 1,8 miljoen aan financiële steun voor studenten. Met meer dan 40 verschillende soorten beurzen en beurzen die beschikbaar zijn, zijn er veel manieren om de collegegeldkosten te helpen compenseren.

Ondersteuning - Onze afdeling Studentenservices ondersteunt studenten bij elke stap. Door middelen aan te bieden voor academische ondersteuning, carrièreplanning, stressmanagement en meer, hebben studenten een team van mensen om hen door hun tijd op de universiteit te helpen.

Kansen - Een universitair diploma gaat over meer dan alleen naar de les gaan. Onze studenten wonen nationale conferenties bij, studeren in het buitenland, publiceren hun onderzoek en werken samen met professoren aan professioneel onderzoek. Ze vervullen leiderschapsrollen in de Students 'Union en Residence Life, werken parttime banen op de campus en stagiair en vrijwilligerswerk door de hele stad.

Locaties

  • Fredericton

    Dineen Drive,51, E3B 5G3, Fredericton

    Opleidingen

    Vragen