Keystone logo
© Eva Dang
St John's College

St John's College

St John's College

Invoering

Welkom

Onze visie hier bij St John's is om christenen uit te rusten voor missie in een wereld van verandering. Al meer dan 150 jaar hebben we baanbrekend werk verricht op het gebied van innovatie in ministeriële opleidingen en we blijven discipelen vormen voor leiderschap op de eerste lijn door middel van programma's die contextgericht, geïntegreerd en relevant zijn.

Wij leveren al meer dan 40 jaar afstandsonderwijsprogramma's en hebben een reeks hoogwaardige programma's van niveau 4 tot niveau 7 via Common Awards die zijn gevalideerd door Durham University en die u in uw eigen omgeving en op een tijdstip dat bij u past kunt bestuderen.

Onze roots zijn Anglicaans, maar we verwelkomen studenten uit een breed scala van denominaties, christelijke organisaties en netwerken ... We zullen je helpen Gods wil te onderscheiden terwijl je zijn roeping in je leven onderzoekt, alles ontdekt wat God voor jou in petto heeft en groeit als een discipel van Christus. Onze programma's kunnen op uw eigen bediening worden afgestemd en helpen u uw kennis van het evangelie te verdiepen door te leren, te werken en te aanbidden in de gemeenschap. Je zult je waardering voor theologie, bediening en missie ontwikkelen, zodat je anderen kunt inspireren in hun geloof en roeping - ter ere van God, ter wille van Jezus en in de kracht van de Geest.

Onze website zal u helpen onze visie en waarden te begrijpen en u een overzicht te geven van de verschillende mogelijkheden die er zijn om hier bij St John's te trainen en studeren. Controleer de verschillende delen van de website voor meer informatie over de programma's die we aanbieden.

Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen. In de tussentijd wensen we u elke zegening terwijl u doorgaat met het onderzoeken van uw deel in de missie van God.

76494_people-woman-coffee-meeting.jpg

Visie en waarden

Ons kerndoel is om creatief christelijk leren te inspireren dat wordt gekenmerkt door evangelische overtuiging, theologische uitmuntendheid en met de Geest vervuld leven, dat degenen die met ons trainen mogelijk uitgerust zijn voor een missie in de wereld van verandering ...

Daartoe zijn we:

Bijbels geworteld

St John's is een evangelisch college, hoewel studenten met andere perspectieven en tradities welkom zijn. We hechten waarde aan een doordachte en verantwoordelijke betrokkenheid bij de Schrift en zijn van mening dat ons leven en onze bedieningen moeten worden gevormd door bijbels begrip als we de gekruisigde en verrezen Jezus volgen.

Geestelijk Levend

We verwachten dat God vandaag werkt en probeert een biddende, aanbiddende gemeenschap te cultiveren waarin er openheid is voor God en voor elkaar. We worden gevormd door de charismatische stroom van het christendom als we willen delen in het transformerende werk van de Geest, zowel individueel als gezamenlijk. Deze accenten zijn inherent aan de ritmes van ons leven samen.

Missionally Active

We zijn toegewijd aan een holistische verkondiging van het goede nieuws van Jezus, en al onze studenten zijn actief betrokken bij bediening en zending in de praktijk. Vanaf het begin hebben we ernaar gestreefd om de uitdagingen en kansen van sociale en culturele veranderingen aan te gaan, en we blijven luisteren naar de culturen waarin we leven en reageren met gebed, creativiteit en energie. Op deze en andere manieren proberen we het bijbelse motto uit te leven dat onze stichters hebben gekozen: "Wee mij, indien ik het Evangelie niet verkondig" (1 Korintiërs 9:16).

Academisch rigoureus

Terwijl we ons aanpassen aan de uitdagingen van onze snel evoluerende cultuur, handhaven we ook de theologische uitmuntendheid die St. John's sinds haar ontstaan ​​heeft gekenmerkt. Onze faculteit bestaat uit geschoolde en ervaren opvoeders die ook betrokken zijn bij onderzoek, schrijven en de praktijk van bediening in verschillende contexten buiten het college.

Relatief geëngageerd

Het gemeenschapsleven is de kern van de St. John's en we waarderen de mogelijkheden om contact te maken met elkaar op het college en in contexten buiten het college, door aanbidding, onderwijs en leren, maar ook door samen te eten en te socializen. We proberen een gastvrije cultuur te creëren en waarderen de rijke diversiteit aan tradities, achtergronden, aanbiddingstijlen en ervaringen die het leven kenmerken bij St John's.

Actief samenwerken

We proberen samen te werken met kerken, bisdommen, denominaties en netwerken als we Gods koninkrijk dienen. Deze partnerschappen verbeteren het leerproces van leerlingen terwijl we baanbrekende benaderingen ontwikkelen voor bediening en zending in de Midlands en daarbuiten.

Locaties

  • Nottingham

    St John’s College Chilwell Lane Bramcote Nottingham NG9 3DS, , Nottingham

Vragen