Keystone logo
SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

Invoering

INNOVATIE ONTMOET SAMENWERKING

De SRH Hochschule für Logistik en economische Hamm heeft een duidelijk profiel: We trainen leiders voor de groeiende arbeidsmarkt van bedrijfsgerelateerde technische diensten. We hebben de focus van ons onderzoek naar veelbelovende industrieën geplaatst.

Jong, modern en toekomstgericht

De private, door de staat erkende universiteit in 2005 opgericht. Door onze speciale oriëntatie en training kwaliteit in logistiek en energie, zijn wij een belangrijke speler in het landschap van het hoger onderwijs in NRW en industriële engineering.

De SRH Hochschule Hamm maakt deel uit van een landelijk netwerk van particuliere universiteiten van SRH dat een gemeenschappelijk model te volgen, maar hebben onafhankelijke wetenschappelijke profielen. Het materiaal geproduceerd door universitaire administraties met de gemeenschappelijke drager model van SRH universiteiten was de beslissing van de 24ste Senaat Juli 2008 opgenomen in het basispakket, zodat de SRH Hochschule Hamm. Het doel van de SRH universiteiten is het in aanmerking voor bijzonder begaafde jonge mensen in de toekomst gerichte opleidingen en leiden tot landelijk erkende diploma's die hen zorgen voor een superieure carrièremogelijkheden op de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd SRH universiteiten willen stimuleren en hen te ondersteunen in hun ontwikkeling tot zelfstandige, soevereine persoonlijkheden. Daarnaast is de SRH universiteiten willen bijdragen aan innovatie en opleiding in het bedrijfsleven en de samenleving door middel van toegepast onderzoek en wetenschappelijke vorming in hun respectieve profielen.

De SRH Hochschule Hamm volgt het volgende mission statement om hun academische doelen te bereiken.

I. inzet voor persoonlijke vrijheid

Wij zijn van mening dat de persoonlijke vrijheid is de levensader van een levendige, dynamische en democratische samenleving. Het is, hoewel door de grondwet gewaarborgd, niet een product dat uit de hemel valt, maar moet steeds opnieuw worden bevochten en beweerde nieuw. Wij hechten dan ook veel belang aan het personeel en de studenten die zichzelf zien als vrijheid-bewuste, onafhankelijke persoonlijkheden en pleiten met moed voor de bescherming en verdediging van burgerlijke vrijheden en grondrechten, die altijd respecteert de vrijheid van anderen.

II. De nadruk op zelfbeschikking

Wij zijn van mening dat de menselijke creativiteit en originaliteit en persoonlijkheid alleen kan brengen naar volledige bloei wanneer zij zich kunnen ontwikkelen en aanpassen van hun plan van het leven mogelijk zelfstandig. We moedigen dan ook in het zelfbeschikkingsrecht van onze universiteit en zelfontplooiing van het individu, d. h. de mogelijkheid om hun eigen mening op basis van feiten vormen, komen te bezitten wohlabgewogenen beslissingen en om hen te vertegenwoordigen met kracht en zelfbeheersing.

III. Bevordering van persoonlijke verantwoordelijkheid in sociale binding

We hopen dat de individuele verantwoordelijkheid, betrokkenheid en particulier initiatief zijn meer geschikt dan de afhankelijkheid van collectieve structuren en oplossingen om te leiden zijn leven zelf te bepalen en maatschappelijk verantwoord alsmede aan het algemeen welzijn te bevorderen. Elke persoon is een unieke persoonlijkheid en tegelijkertijd ook altijd sociaal wezen. We hebben daarom de ontwikkeling van onze studenten en medewerkers te stimuleren om zelfstandig te denken en te handelen mensen die actief vorm hun lot zelfstandig en met vertrouwen in eigen kunnen en in samenwerking met anderen.

IV. Tolerantie en openheid

Wij zijn blij met alle medewerkers en studenten, ongeacht hun etnische, religieuze en sociale achtergronden blij dat voldoet aan de technische eisen die aan hem, zijn collega-ontmoeting met tolerantie en respect en in zijn werk in onze universiteiten respecteert de waarden van onze mission statement. Wij dringen erop aan dat onze studenten krijgen internationale ervaring en interculturele competentie.

V. inachtneming van de onafhankelijkheid

We besteden aandacht aan partij-politieke, religieuze en ideologische neutraliteit van SRH universiteiten en hun onafhankelijkheid van de economische belangen van derden, om een ​​klimaat van intellectuele onafhankelijkheid en diversiteit, waarin medewerkers en studenten hebben hun eigen ideeën en meningen vrij kunnen ontwikkelen, te vertegenwoordigen en kan realiseren behouden.

VI. Belangenbehartiging van de sociale markteconomie en concurrentie

Onze missie is de sociale markteconomie, die de vrijheid van het individu, de dynamiek van de economische en sociale rechtvaardigheid met elkaar combineert. Wij zijn van mening dat een van de staat paternalisme mogelijk vrijemarkteconomie met zijn ondersteunende elementen contractuele vrijheid, privé-eigendom en de concurrentie is beter dan elk ander systeem geschikt is voor de welvaart van het individu, solidariteit met anderen, en rechtvaardigheid in de samenleving te bevorderen. We willen dan ook te maken hebben met en in onze universiteiten bijdragen aan begrip, het behoud en de versterking van de markteconomie in ons land en onze studenten in staat stellen om zich met succes te bewijzen in de wereldwijde concurrentie op de markt en daarmee de maatschappelijke verantwoordelijkheid bewust te zijn van.

VII. Ondernemend leiderschap van de Universiteit

We zijn ervan overtuigd dat onze universiteiten de bovengenoemde waarden kunnen alleen wonen en voldoen aan de wetenschappelijke eisen die aan hen flexibeler, sneller en beter en hen te ontmoeten wanneer ze worden gerund als een bedrijf. Dit vraagt ​​om sterke ondernemers die bereid zijn om persoonlijke verantwoordelijkheid voor het welzijn van de aan hun eigen weg naar succes te zoeken bedrijf te nemen en dit ook daarna om te gaan als dit is beladen met moeilijkheden en weerstanden. Ze voldoen aan de beginselen van goede corporate governance en compliance.

Locaties

  • Hamm

    Platz der Deutschen Einheit 1 , 59065, Hamm

    Vragen