Keystone logo
Springfield College Kunstzinnige therapie / counseling (masteropleiding)
Springfield College

Kunstzinnige therapie / counseling (masteropleiding)

Springfield, Verenigde Staten

0 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

In het programma kunsttherapie / counseling word je een professional die kunst en psychologie kan integreren als een voertuig voor genezing. Het programma leidt studenten op door middel van een studie die theorie, techniek en praktijk combineert. Met lessen in kunsttherapie, counseling, psychologie, onderzoek en studiokunst, ontwikkel je je artistieke en creatieve vaardigheden in grote studioruimtes, terwijl je ook traint om onderzoek te doen.

En je vertaalt je kennis snel in praktische vaardigheden, te beginnen met een praktijkervaring in je tweede semester. Stagemogelijkheden beginnen in het tweede jaar en bieden de kans om te werken met individuen en groepen van alle leeftijden die te maken hebben met psychische aandoeningen, emotionele en gedragsproblemen, kanker, medische problemen, hersenletsel of seksueel en huiselijk geweld. Afgestudeerden van dit programma zijn clinici op masterniveau die direct in het personeelsbestand kunnen springen of aanvullende licentiemogelijkheden kunnen nastreven, waardoor ze erkende kunsttherapeuten kunnen worden.

Je hebt de mogelijkheid om een Master of Science te volgen, die je voorziet van klinische training en praktijk, studiokunst, een voltooid onderzoeksproject of onze nieuwe Master of Education-track, die zich richt op het begrijpen van op kunst gebaseerd onderzoek. Door deze track te selecteren, ontwikkel je je als kunstzinnig therapeut, waarbij je de nadruk legt op academische kennis rondom klinische onderzoekstoepassingen. Hoewel beide tracks deelname aan een laatste kunsttentoonstelling vereisen, zijn studenten in de M.Ed. Track concentreer je op een esthetische visie die materialen, technieken, uitvinding, expressie en observatie omvat. De nadruk van de laatste kunsttentoonstelling voor studenten in de MS-track is gerelateerd aan hun klinische ervaring.

Studenten die afgestudeerde kunsttherapie / counseling studeren aan Springfield College zullen een practicum van 100 uur voltooien ter waarde van drie studiepunten. Studenten zullen ook een stage van 600 uur voltooien ter waarde van zes studiepunten om hun diploma te behalen. Deze stage stelt studenten in staat om hun klaskennis in het veld aan het werk te zetten.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master's Degree in Family Counseling, Counseling en bemiddeling
    • Murcia, Spanje
  • MA in Psychology, Emphasis in Counseling Psychology
    • Leiden, Nederlanden
  • Master of Science: Experimentele psychologie: optie voor counseling en psychologie
    • Livingston, Verenigde Staten