Keystone logo
Springfield College

Springfield College

Springfield College

Invoering

Springfield College is een onafhankelijke, non-profit, gemengde instelling. Springfield College heeft een lange en indrukwekkende geschiedenis van dienst aan de mensheid door de opleiding van haar studenten - in geest, geest en lichaam. Al bijna 130 jaar bereiden nationaal en internationaal erkende docenten studenten voor op leiderschap in onze gemeenschappen - op scholen, in ziekenhuizen, in het bedrijfsleven en op sportvelden - in de Verenigde Staten en over de hele wereld.

Het College biedt een scala aan niet-gegradueerde en afgestudeerde opleidingen in gezondheidswetenschappen, menselijke en sociale diensten, sportmanagement en bewegingsstudies, onderwijs, zaken en kunst en wetenschappen. Het biedt ook doctoraatsprogramma's in lichamelijke opvoeding, fysiotherapie en counselingpsychologie.

Door middel van academische beurzen en een levendige atletiekcultuur zijn Springfield College studenten goed afgeronde, hele, evenwichtige individuen die aan de top van hun spel staan, ongeacht hun forum. En deze voorbeeldige studenten hebben Springfield College gekozen - in de meeste gevallen als hun eerste keuze - omdat we ons inzetten voor afstudeerders die de wereld zullen veranderen. Springfield College wordt consequent gerangschikt onder de beste universiteiten en als een instelling die voor veel van zijn studenten naar een graduate school leidt.

We richten ons op het helpen van studenten om de hele persoon te ontwikkelen, zodat ze kunnen dienen als leiders in hun gemeenschappen, organisaties, bedrijven - waar hun volgende stappen hen ook brengen.

De missie van Springfield College is om de hele persoon in geest, geest en lichaam te onderwijzen voor leiderschap in dienst van anderen.

Locaties

  • Springfield

    Alden Street,263, 01109, Springfield

    Vragen