Keystone logo
Sprachschule Aktiv

Sprachschule Aktiv

Sprachschule Aktiv

Invoering

School geactiveerd in München - Gunstig talen te leren in een ontspannen sfeer

Taalcursussen in onze taalschool in München is leuk! Of het nu gaat is het leren Duits voor beginners als Tweede Taal, Business Engels of een vreemde taal voor de feestdagen. Wij, de school geactiveerd München, zal u verrassen met ons team van sympathieke native speakers van de nieuwe taal en cultuur! De individuele taallessen, groepslessen en persoonlijke taal docenten op onze school in München te boeken tegen lage prijzen.

Wilt u om Duits te leren als vreemde taal, een bezoek aan een gekwalificeerde cursus Engels in München, het verbeteren van uw Franse uitspraak of gaan in de Italiaanse taal? Dan zeggen we als een talenschool Active München Buenos Dias, Enchante, Ciao en Hello in veel andere talen zoals Spaans, Russisch of Portugees.

School geactiveerd - uw school in München sinds 2003

Het concept van de actieve taal school in München is zo succesvol dat na meer dan 10 jaar hebben nu 120 goed opgeleide native speakers als taaldocenten in München en je kunt ook een prive-school in Barcelona. Heel Duitsland, vindt u ons in 5 steden: München, Berlijn, Freising, Ingolstadt en Garching.

Onze vestigingen in München:

 • Heßstr. 90, 80797 München - Tegernsee Rt. 135 in Giesing 81539 München - Dachau Str 11, 80335 München

Locaties

 • Munich

  Sprachschule Aktiv Tegernseer Landstraße, 135, 81539, Munich

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen