Keystone logo
Spertus Institute

Spertus Institute

Spertus Institute

Invoering

Spertus Institute voor Joods Leren en Leiderschap laat zich leiden door twee waarheden: levendige Joodse gemeenschappen leren Joodse gemeenschappen en die grote Joodse gemeenschappen hebben grote leiders nodig. Deze waarheden vormen de basis voor alles wat we doen.

Spertus Institute biedt dynamische leermogelijkheden, geworteld in Joodse wijsheid en cultuur en open voor iedereen. Deze kansen zijn bedoeld om persoonlijke groei mogelijk te maken, toekomstige leiders op te leiden en individuen te betrekken bij het verkennen van het Joodse leven.

Graduate-programma's en professionele workshops bedienen kiezers in de omgeving van Chicago en wereldwijd door middel van verschillende onsite en afstandsonderwijsopties.

Openbare programma's - waaronder films, sprekers, seminars, concerten en tentoonstellingen - worden aangeboden in de Michigan Avenue-faciliteit van het Institute, in de buitenwijken van Chicago en online.

We horen vaak van studenten en deelnemers dat hun ervaringen bij Spertus inspirerend en zelfs transformerend zijn. Dat is zo ontworpen omdat het Instituut ernaar streeft om tot nadenken stemmende inhoud aan te bieden met real-world toepassingen, ongeëvenaarde bronnen en een gastvrije omgeving die mensen aanmoedigt om contact te maken in een open uitwisseling van ideeën. Dit resulteert in zinvolle, belangrijke kansen voor persoonlijke en professionele groei voor kiezers en gemeenschappen.

Locaties

  • Chicago

    South Michigan Avenue,610, 60605, Chicago

    Vragen