Keystone logo
Sparsholt College Hampshire

Sparsholt College Hampshire

Sparsholt College Hampshire

Invoering

Introductie Sparsholt College Hampshire is een van de toonaangevende aanbieders van universitair niveau cursussen voor het land en het milieu, met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Onze opleidingen worden gevalideerd door de Universiteit van Portsmouth - in de top 2% van universiteiten wereldwijd (The Times Higher Education World University Rankings 2014), en onze internationale studenten profiteren van ongeëvenaarde faciliteiten verspreid over een campus die bijna 400 hectaren prachtige overspant Britse platteland.

Student van vandaag, morgen expert Sparsholt College heeft een internationale reputatie voor het aantrekken van studenten uit de hele wereld. Deze studenten - van 28 landen en tellen - kom naar Sparsholt om deel te nemen in het onderzoek en om zich voor te bereiden voor de wereldwijde carrière op het gebied van dier, dierentuin en paard management, veterinaire verpleging wetenschap, ecologie en het behoud en beheer, tuinbouw en visserij.

Het College heeft een zeer sterke traditie van het mengen van theoretisch leren met alle praktische vaardigheden die de moderne eisen van de industrie. Als gevolg hiervan, Sparsholt leerlingen verlaat het college zeer goed voorbereid voor de werkgelegenheid; 91% van onze afgestudeerden zijn gegaan in werk of verdere studie (Dlhe 2013). Het college biedt ook een ondersteunende, gastvrije omgeving waarin studenten kunnen bloeien en hun maximale potentieel te bereiken. Het is een leerling-gerichte benadering die wij geloven draagt ​​aanzienlijk bij aan de tevredenheid van onze studenten - Sparsholt College had het hoogste student tevredenheid (94%) van het Britse land Hogescholen in 2015 (NSS Data).

Locaties

  • Sparsholt

    Sparsholt College, Westley Lane, SO21 2NF, Sparsholt

Vragen