Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southwest University of Visual Arts

Southwest University of Visual Arts

Southwest University of Visual Arts

Invoering

Onze missie

Southwest University of Visual Arts transformeert levens door studenten op te leiden om uit te blinken op het gebied van beeldende kunst, design en visuele communicatie binnen een studentgerichte omgeving die zich inzet voor de hoogste normen van academische prestaties, wetenschappelijk onderzoek, creativiteit en burgerschap in een diverse wereldgemeenschap.

Onze waarden en idealen

Southwest University of Visual Arts werkt om haar missie te vervullen volgens een gevestigde reeks waarden en idealen die de doelen van de universiteit ondersteunen. Deze waarden en idealen dienen als het kompas dat richting geeft aan het plan van de instelling en haar dagelijkse activiteiten en beslissingen.

Aanpasbaarheid

Southwest University of Visual Arts waardeert en gelooft in aanpassing aan de professionele kunst en design en de wereldgemeenschap door alert te blijven op sociale en technologische veranderingen.

Verantwoording

Southwest University of Visual Arts waardeert en gelooft in het handhaven van verantwoording voor de kwaliteit van de onderwijsprogramma's die door de universiteit worden aangeboden.

Communicatie

Southwest University of Visual Arts waardeert en gelooft in openstaan voor en reageren op individuele ideeën en specifieke behoeften en aandachtig luisteren naar alle meningen en percepties.

verscheidenheid

Southwest University of Visual Arts waardeert en gelooft in het begrijpen van onze wereld als één grote, complexe gemeenschap.

Inclusiviteit

We streven altijd naar inclusiviteit; het waarderen van de bijdrage van elk lid van de universiteit om het beste te worden dat we kunnen zijn.

Hoge standaarden

We zijn toegewijd aan de hoogste normen van academische prestaties en willen levens veranderen door studenten op te leiden om uit te blinken in kunst en design.

Het is met grote opwinding dat we kunnen delen dat SUVA verhuist naar een prachtig nieuw gebouw op 20 E. Congress, in het hart van het bruisende centrum van Tucson. Deze stap zal SUVA in staat stellen om volledig te integreren in de bloeiende kunstgemeenschap van Tucson en ons positioneren voor een mooie toekomst binnen onze lokale gemeenschap en daarbuiten.

Locaties

  • Tucson

    East Congress Street,20, 85701, Tucson

    Opleidingen

    Vragen