Keystone logo
Southwest Minnesota State University

Southwest Minnesota State University

Southwest Minnesota State University

Invoering

70952_Screenshot-2018-2-15About.png

WELKOM BIJ SMSU

Southwest Minnesota State University is een openbare universiteit van vier jaar die een hoogwaardige opleiding biedt in de vrije kunsten en beroepen om je voor te bereiden op een leven dat zowel persoonlijk als professioneel succesvol is. SMSU is uitgegroeid tot een universiteit van keuze met een hoge nationale ranglijst en produceert wetenschappers die de leiders, denkers en ondernemers van de toekomst worden. Zowel studenten als faculteiten komen hier om deel te nemen aan de rijke 'Southwest Experience', die begint met sterke academici, sociale kansen en ondersteuning van mede-Mustangs. We nodigen u uit om SMSU te bezoeken en zelf alles te ervaren wat het te bieden heeft.

Missie, visie en waarden

Southwest Minnesota State University missie van Southwest Minnesota State University :

" Southwest Minnesota State University bereidt studenten voor om de complexe uitdagingen van deze eeuw als geëngageerde burgers in hun lokale en mondiale gemeenschap te ontmoeten.Onze uitgebreide opleidingen, onderwezen in de vrije kunstentraditie, zijn gericht op het verbinden van de academische en praktische professionele ontwikkelingservaringen van studenten in zuidwestelijke Minnesota naar de wijdere wereld. "

Visie:

" Southwest Minnesota State University is een universiteit van keuze."

SMSU ondersteunt de kernwaarden van transformationeel leren, gericht op uitmuntendheid, burgerzin en gemeenschapszin, diversiteit en wereldwijd bewustzijn, en milieuproblemen van duurzaamheid en rentmeesterschap:

Voortreffelijkheid en innovatie

De faculteit en het personeel van SMSU creëren en ondersteunen een hoogwaardige studentgerichte leeromgeving die

 • bereidt studenten voor op de complexe uitdagingen van deze eeuw als geëngageerde burgers in hun lokale en mondiale gemeenschappen;
 • biedt studenten de vaardigheden en kennis om levenslang te leren

Civic en community engagement

De faculteit en het personeel van SMSU zijn betrokken bij en ondersteunen activiteiten die

 • bevordering van kansen voor maatschappelijke betrokkenheid die de reputatie van SMSU als een plaatselijk, regionaal en wereldwijd geëngageerde instelling verbeteren
 • wederzijds voordelige partnerschappen opbouwen in onze regio en staat
 • bieden rijke leermogelijkheden die verder gaan dan de traditionele klaslokalen en lab-instellingen

Diversiteit en wereldwijd bewustzijn

De faculteit en het personeel van SMSU dragen bij tot het creëren van een omgeving die het gevarieerde en inclusieve karakter van de SMSU-campusgemeenschap als zij viert

 • bevorderen cultureel begrip en interacties en een gastvrije en toegankelijke campusomgeving voor alle groepen
 • een ondersteunende omgeving bieden voor intellectuele expressie en civiele communicatie door alle groepen

Milieu, rentmeesterschap en duurzaamheid

De faculteit en het personeel van SMSU zijn toegewijd om verantwoordelijke stewards te zijn van onze milieu- en fiscale middelen die

 • een veilige, toegankelijke campus faciliteren
 • bevorder acties, programma's en wetenschap die zullen leiden tot een duurzame toekomst

De visie en kernwaarden erkennen de nadruk van de universiteit op aandacht voor de behoeften van studenten, het bevorderen van respect voor uiteenlopende stemmen en het aanmoedigen van duurzame acties.

Verder stemt de universitaire missie in met de missie en strategische prioriteiten van het betreffende systeem. De Minnesota State System-missie is: "Het Minnesota State Colleges and Universities-systeem van verschillende en samenwerkende instellingen biedt hoger onderwijs dat voldoet aan de persoonlijke en carrièredoelen van een breed scala aan individuele studenten, verbetert de levenskwaliteit voor alle Minnesotans en ondersteunt levendige economieën overal de staat."

Administratie

Dr. Connie J. Gores werd benoemd door het Minnesota State-systeem en begon haar taken op 1 juli 2013. President Gores is de negende permanente president van SMSU.

Accreditaties

SMSU is geaccrediteerd door de National Association of Schools of Music, de Minnesota Board of Teaching, de Council on Social Work Education, de National Alliance of Concurrent Enrollment Partnerships (NACEP), de Commission on Collegiate Nursing Education (CCNE) en The Higher Learning Commissie van de North Central Association of Colleges and Schools, 230 South LaSalle Street, Suite 2400, Chicago, IL 60602; (800) 621-7440. Voor meer informatie over de Higher Learning Commission bezoekt u hun website: www.ncahlc.org.

70954_image_handler.jpeg

HUIS VAN DE MUSTANGS

We zijn trots op de frequente successen van onze atleten, evenals hun Citizenship Awards en hoge GPA's (meer dan 3,0). SMSU-studentatleten hebben de CoSIDA Academic All-America (R) honours 19 keer behaald in de schoolgeschiedenis, 12 sinds 2009! SMSU heeft 51 NSIC-teams gewonnen, een NCAA nationale tweedeprijswinnaar, drie NCAA regionale en drie NIWBT nationale kampioenschappen. Vier atleten hebben individuele nationale kampioenschappen gewonnen!

MARSHALL, MINNESOTA

Southwest Minnesota State University is gevestigd in Marshall, Minnesota, een vriendelijke groeiende gemeenschap van 13.000 inwoners. Marshall heeft een van Amerika's beste kleine steden genoemd en ligt op een klein eindje rijden van de Twin Cities, St. Cloud, Sioux Falls SD en Fargo ND. Marshall is ook de trotse thuisbasis van Schwan's Company, Ralco Nutrition, Action TrackChair, samen met de grote werkgevers USBank, Archer Daniels Midland, Affiliated Community Medical Center en Avera Marshall Regional Medical Center.

Zowel studenten als faculteiten komen hier om deel te nemen aan de rijke 'Southwest Experience', die begint met sterke academici, sociale kansen en ondersteuning van mede-Mustangs. We nodigen u uit om SMSU te bezoeken en zelf alles te ervaren wat het te bieden heeft. SMSU is waar je hoort!

Ga voor meer informatie over Marshall naar: www.discoversouthwestmn.com

Locaties

 • Marshall

  1501 State St, , Marshall

Opleidingen

Instelling biedt ook:

Vragen