Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southern Utah University School of Business

Southern Utah University School of Business

Southern Utah University School of Business

Invoering

De Dixie L. Leavitt School of Business biedt een ervaringsgerichte leeromgeving die theorie en praktijk combineert, en is ontworpen om studenten voor te bereiden op volledig betrokken, productieve en ethische leden van het bedrijfsleven en de samenleving.

De Dixie L. Leavitt School of Business zal algemeen worden erkend als een toonaangevende business school in Intermountain West voor hoogwaardige instructie, ervaringsgericht leren en studentensucces.

Door studentgericht onderwijs biedt de Dixie L. Leavitt School of Business de kennis en richting die een basis vormen voor levenslang studentensucces.

We promoten een omgeving die studenten de kennis en vaardigheden biedt om hun doelen te bereiken door kritisch denken, effectief leren en relevante professionele voorbereiding.

• We bieden een rigoureus, relevant en innovatief curriculum, gericht op essentiële en duurzame bedrijfsprincipes, dat studenten de kennis en vaardigheden verschaft die nodig zijn om te slagen.

• We creëren en verbeteren het curriculum voortdurend door middel van onderzoek en wetenschap en input van zowel de academische als de zakenwereld.

• We verbeteren het onderwijs van studenten door persoonlijke interactie met docenten, ervaringsleren en uitstekende pedagogiek.

We bieden een omgeving die is ontworpen om studenten te helpen hun ambities vorm te geven en richting te vinden als verantwoordelijke en ethische individuen, zowel persoonlijk als professioneel.

• We promoten een cultuur die docenten en personeel aanmoedigt om met studenten om te gaan, hen richting en aanmoediging geeft om hun volledige potentieel te bereiken en bij te dragen aan een diverse en verbonden wereld.

• We brengen studenten in contact met belanghebbenden uit de gemeenschap, professionals en universiteiten door middel van betrokkenheid bij clubs, wedstrijden, loopbaanonderzoek, stages en andere ervaringen buiten de klas.

• We bieden alle studenten kansen om zinvol werk te vinden, afstudeerprogramma's te volgen of anderszins hun ambities waar te maken.

Locaties

  • Cedar City

    West University Boulevard,351, 84720, Cedar City

    Vragen