Keystone logo
Southern Utah University

Southern Utah University

Southern Utah University

Invoering

Southern Utah University is een zorgzame campusgemeenschap waar studenten hun interesses komen verkennen en zich voorbereiden op zinvolle carrières en levenservaringen. Met meer dan 140 undergraduate-programma's * en 21 graduate- en certificaatprogramma's verspreid over zeven academische hogescholen, biedt SUU met trots projectgebaseerde leermogelijkheden van wereldklasse, waarbij studenten professionele ervaring opdoen voordat ze de arbeidsmarkt betreden.

SUU, gelegen in 's werelds beste achtertuin, is de University of the Parks® dankzij de nabijheid van verschillende recreatiegebieden buiten en de educatieve partnerschappen met de National Park Service. SUU's veilige, residentiële campus stelt studenten - meer dan 12.000 - in staat om levenslange vriendschappen te sluiten, samen met once-in-a-lifetime buitenavonturen in combinatie met innovatieve academische inspanningen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Cedar City

    West University Boulevard,351, 84720, Cedar City

    Vragen