Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Invoering

VERANDERENDE GEESTEN

Als katalysator voor transformatie en verandering biedt de Simmons School echte oplossingen voor problemen die onze gemeenschap en de wereld uitdagen.

Welkom bij de Annette Caldwell Simmons School of Education and Human Development, waar docenten en personeel zich inzetten voor de ontwikkeling van professionals op vele gebieden van onderwijs, counseling, geschillenbeslechting, toegepaste fysiologie en welzijn. Het interdisciplinaire werk dat we bij Simmons doen, is gericht op het creëren en verspreiden van op bewijzen gebaseerde kennis over deze velden om de uitdagingen van een steeds veranderende, diverse wereld aan te pakken. Ons onderwijs van hoge kwaliteit en onze rigoureuze studiebeurs zijn gebaseerd op een geest van samenwerking en gericht op de gemeenschappen die we dienen. Wij zijn tenslotte van mening dat de studiebeurs en opleidingen die onze opleidingen, studenten en alumni vormgeven, zich moeten blijven inzetten om ook buiten SMU impact te hebben. Met deze centrale focus op samenwerking in onze gemeenschappen, hopen we dat we levens ten goede kunnen veranderen.

We nodigen je uit om de talrijke onderzoeksprojecten, opleidingen, opleidingscentra en nieuwe initiatieven in de Simmons School te ontdekken. Als u zich uw toekomst op een van onze gebieden voorstelt, kijken we ernaar uit u te helpen uw carrièredoelen te bereiken. Onze faculteit moedigt studenten aan om hoge doelen in hun carrière na te streven, om te voldoen aan de strenge voorbereiding op hun vakgebied en om te bouwen aan een betere toekomst voor iedereen.

Naarmate de Annette Caldwell Simmons School groeit, is uw deelname belangrijk. We hopen dat je besluit om met ons mee te doen.

Stephanie Knight, Ed.D.

Leon Simmons Decaan van Annette Caldwell Simmons School of Education and Human Development

Locaties

  • Dallas

    University Boulevard,3101, 75205, Dallas

    Vragen