Keystone logo
South African Business & Technology Institute

South African Business & Technology Institute

South African Business & Technology Institute

Invoering

Overzicht

Het South African Business and Technology Institute-SABTI, is centraal gelegen in Johannesburg en in het hart van Braamfontein, met zijn hoofdcampus op de 5e verdieping, van het Arbor Square op Cnr. Melle

Er zijn universiteitsfaciliteiten om de belangrijkste functie van de instelling op het gebied van onderwijs, onderzoek en service te ondersteunen. SABTI beschikt over state-of-the-art klaslokalen, een computerlokaal, een amusementsruimte, keuken- en wasfaciliteiten waar ook gehandicapten kunnen verblijven. Naast klaslokalen, laboratoria en kantoren heeft het College GRATIS WI-FI voor studenten tijdens de lesuren, met normale openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 16.30 uur.

107157_pexels-photo-936137.jpeg

Bij de receptie is er een Self-Help Desk met computers speciaal voor studenten om hun registraties en betalingen te doen. De instelling probeert over het algemeen open toegang tot haar faciliteiten te behouden, maar zij behoudt zich het recht voor om de toegang te beperken. Toegang tot de tv-studio's en nutsvoorzieningen is beperkt om veiligheids- en operationele redenen.

Onze missie is om de SABTI-campus een comfortabele, veilige en esthetisch aantrekkelijke plek te maken om te leren, wonen, werken en spelen.

We streven ernaar om alle besturingssystemen in goede staat te houden en te reageren op de noodonderhouds- en reparatiebehoeften van de campusgemeenschap. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en bouwen gemeenschap op door middel van bereik en educatie, terwijl we onze ecologische voetafdruk verkleinen; terwijl het behoud van energie, het bevorderen van hernieuwbare energie, het gebruik van alternatief transport, recycling en groene inkoop.

Bij SABTI is er meer in het sociale leven dan alleen maar studeren. We hebben verschillende platforms die geschikt zijn om verschillende studententalenten uit te drukken. We hebben ook een omgeving die het vinden van nieuwe vriendschappen mogelijk maakt in een gemeenschap die rijk is aan erfgoed en sociale interactie.

Elke persoon die heeft aangetoond dat hij niet in staat of niet bereid is om te voldoen aan het beleid van het instituut of de toepasselijke wetgeving, kan "verbannen" worden van de campus. Een dergelijke kennisgeving, die in het algemeen wordt afgegeven door de directeur campusveiligheid en / of het kantoor van de opdrachtgever, ontzegt de toegang tot alle eigendommen en faciliteiten van het instituut.
Campus leven

Bij SABTI is er meer in het sociale leven dan alleen maar studeren. We hebben verschillende platforms die geschikt zijn om verschillende studententalenten uit te drukken. We hebben ook een omgeving die het vinden van nieuwe vriendschappen mogelijk maakt in een gemeenschap die rijk is aan erfgoed en sociale interactie.


SABTI Publishing

SABTI heeft een extreme wens om goed onderbouwde, innovatieve boeken te publiceren voor zowel academische als algemene lezers. We richten ons op gebieden zoals economische tijdschriften, studentenleven, kunst en erfgoed, wetenschap, geschiedenis en politiek, biografie en verschillende schoolboeken.

* Raadpleeg onze indieningsrichtlijnen als u wilt publiceren met SABTI Publishing.

107158_pexels-photo-1059120.jpeg


Waarom SABTI?

betaalbaarheid

Zuid-Afrikaanse zaken

employability

Zuid-Afrikaanse zaken

De Zuid-Afrikaanse zaken

Kwaliteit

Zuid-Afrikaanse zaken

uitrusting

SABTI beschikt over state-of-the-art klaslokalen, een computerlokaal, een amusementsruimte, keuken- en wasfaciliteiten waar ook gehandicapten kunnen verblijven. Er is GRATIS WI-FI voor studenten tijdens de lesuren. SABTI heeft ook een zelfhulpdesk met computers speciaal voor studenten om hun registraties en betalingen te doen.

Andere voordelen

 • Beurzen en beurzen zijn beschikbaar / aangeboden bij SABTI.
 • Studenten verwerven de kwalificaties binnen een kortere tijd.
 • SABTI maakt gebruik van de mogelijkheid om buitenlandse studentenconferenties bij te wonen.
 • Sociale activiteiten en entertainment die plezier brengen in de leeromgeving SABTI is centraal gelegen in het hart van Joburg.
 • SABTI garandeert stages
 • SABTI biedt / biedt de beste loopbaanbegeleiding gratis aan zijn studenten.
 • Toegang tot modern transport en infrastructuur. SABTI bevindt zich in de buurt van station Gautrain, metrostation Metro, Bree Taxi Rank, Park Station en Metrobus en Rea Vaya Stations

Locaties

 • Johannesburg

  Juta Street, 2001, Johannesburg

  Vragen