Keystone logo
Sokhumi State University

Sokhumi State University

Sokhumi State University

Invoering

Sokhumi State University is de eerste instelling voor hoger onderwijs van de autonome republiek Abchazië - de directe rechtsopvolger van het Sokhumi State Pedagogical Institute. Het is een eeuwenoude school die de Georgische onderwijstradities, nationale en universeel erkende waarden draagt die de stevigheid van multiculturele systemen bepalen.

De missie van de universiteit is om specialisten van verschillende opleidingsniveaus op te leiden die een universitaire opleiding hebben die overeenkomt met de moderne normen van de wereld op basis van de belangrijkste waarde van de mensheid - de nieuwste wetenschappelijke ideeën, de ontvangst en verspreiding van onderwijs, dat een hoog gevoel zal hebben van maatschappelijke verantwoordelijkheid voor integratie in een mondiale samenleving. De deuren van de universiteit staan open voor alle studenten en professoren, ongeacht etniciteit, sociale achtergrond, politieke en religieuze opvattingen. Voor Sokhumi State University ligt de prioriteit bij het ontwikkelen van zulke belangrijke gebieden en gebieden als Georgische studies, Abchazische studies, lerarenopleiding, exacte en natuurlijke, humanitaire en sociaal-politieke wetenschappen, recht en bedrijfskunde. Tegelijkertijd moet de Sokhumi State University interdisciplinaire sferen, korte en effectieve programma's implementeren om hooggekwalificeerd personeel op te leiden dat relevant is voor de arbeidsmarkt en concurrerende, moderne vereisten.

Sokhumi State University helpt internationalisering, continuïteit, duurzaamheid en toegankelijkheid van onderwijs; vanuit het oogpunt hiervan is het van belang om actief deel te nemen aan onderwijsprogramma's en onderzoeksprojecten samen met verschillende buitenlandse partners, hun steun, die op haar Sokhumi State University internationale erkenning zal geven aan de Sokhumi State University .

Locaties

  • Tbilisi

    Ana Politkovskaia Street, , Tbilisi

    Vragen