Keystone logo
Social Sciences University Of Ankara

Social Sciences University Of Ankara

Social Sciences University Of Ankara

Invoering

Op onze universiteit, die de mogelijkheid biedt tot een-op-een communicatie en interactie met instructeurs, is het gericht op het ontwikkelen van de vaardigheden van onze studenten, zoals spreken voor een publiek, creativiteit, kritisch denken, teamwork en leiderschap.

De cursusinhoud, die historische en theoretische perspectieven biedt, stelt onze studenten in staat om actuele gebeurtenissen effectief te analyseren. Studenten die hun wetenschappelijke nieuwsgierigheid willen nastreven en hun interdisciplinaire werkvaardigheden willen ontwikkelen, krijgen de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan disciplines.

In onze universiteit is er een goed uitgeruste academische staf die postdoctorale opleidingen heeft gevolgd aan vooraanstaande universiteiten in binnen- en buitenland en die internationale wetenschappelijke projecten uitvoert. Social Sciences University Of Ankara , die zeer selectief is bij het samenstellen van academisch personeel, is gebaseerd op internationale standaarden in wervings- en evaluatieprocessen. Op deze manier heeft ASBU een internationaal gekwalificeerde, uitgeruste en ervaren academicusgroep samengebracht die originele projecten en onderzoek uitvoert op verschillende gebieden.

Locaties

  • Ankara

    Hacı Bayram, Hükümet Meydanı No:2, 06050 Altındağ/Ankara, Turkey, , Ankara

    Vragen